Izpoved hčere Michaela Jacksona: takšno je bilo njeno otroštvo

Ob njegovi smrti je bila stara komaj 11 let.

7.4.2021 ob 5:35 | Foto: Graham Denholm/GettyImages | Avtor: Š. R.

 Izpoved hčere Michaela Jacksona: takšno je bilo njeno otroštvo

Paris Jackson, hči »kralja popa« Michaela Jacksona, je nedavno v spletni oddaji No Filter z manekenko Naomi Campbell spregovorila o svojem otroštvu in o tem, kako je njeno življenje zaznamoval pokojni oče.

Paris je imela ob njegovi smrti, leta 2009, komaj 11 let, vseeno pa pravi, da jo oče navdihuje še danes. »Moj oče je vedno znal poskrbeti za to, da smo dobro poznali kulturo, da smo bili izobraženi, ni šlo le za potovanja in luksuzne hotele,« je povedala edina hčerka legendarnega glasbenika, ki jo je imel z medicinsko sestro Debbie Rowe.

Danes 23-letna manekenka, igralka in pevka o sebi pove, da je bila spočeta v Parizu, rojena v Los Angelesu, odraščala pa je vsepovsod drugod. »Videli smo vse. Države tretjega sveta. Vsak delček tega cirkusa,« je povedala o tem, kako je tudi z bratoma Princem (24) in Bigijem (19) prepotovala svet in že kot otrok izkusila marsikaj. Na to gleda kot na blagoslov in privilegij, da je vse skupaj lahko doživela že pri tako mladih letih. Prav tako je hvaležna, da ji je oče dal več kot le materialno zapuščino. Čeprav je odšel že v njemem otroštvu, pravi, da jo je naučil veliko življenjskih lekcij, ki jo bodo vedno spremljale.

»Verjamem v to, da si moram vsako stvar prislužiti. Če želim vlogo, grem na avdicijo. Trdo delam, študiram, se trudim in opravljam to, kar moram,« je povedala o svoji karieri, v kateri ji zaradi slavnega očeta, po njenih besedah, ni bilo nič podarjeno.

Menda je bilo tako tudi v njenem otroštvu. Vsako stvar so si morali prislužiti. »Če si želel pet igrač, si moral prebrati pet knjig. Gre za to, da si moral narediti kakšno stvar v zameno. Ko se za nekaj trudiš in trdo delaš, ti vse skupaj pomeni dosežek,« je povedala glasbenica, ki je lani izdala svoj prvi samostojni studijski album Wilted. Sama sicer še preizkuša različne glasbene zvrsti, o očetovi glasbi pa pravi: »Zagotovo sem velika oboževalka njegove glasbe. Vsa besedila, vse pesmi znam na pamet.«

Preberite še: Intervju princese Diane: Orožje novinarja je bil tudi dokaz o splavu domnevne Charlesove ljubice

Morda vas zanima tudi: Dnevne rutine slavnih: vstajanje sredi noči, ledene kopeli in lego kocke


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)