Harry in Meghan prodajata dvorec: to se skriva v ozadju njune odločitve

Zdi se, da princ Harry in Meghan Markle nista najbolj navdušena nad velikim dvorcem.

3.1.2022 ob 9:34 | Foto: Andrew Kelly/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Harry in Meghan prodajata dvorec: to se skriva v ozadju njune odločitve

Princ Harry in Meghan Markle nameravata prodati luksuzni dvorec in pripadajočo posest, kjer trenutno bivata z družino, piše Daily Mail Online kjer navajajo, da je razlog za njuno odločitev (komaj 18 mesecev po nakupu) dejstvo, da jima nepremičnina ne odgovarja najbolje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ms.MeghanMarkle_forever (@ms.meghanmarkle_forever)

Viri blizu para pravijo, da zakonca Sussex iščeta novo lokacijo, kjer bi vzgajala svoja otroka, dvoletnega Archieja in šestmesečno Lilibet.

"Razmišljata o prodaji hiše. Vendar ta ne bo javna. Dvorec bo na ogled le resnim kupcem ter ne morebitnim radovednežem," je pojasnil vir in dodal, da nameravata nato kupiti nepremičnino nekje v bližini sedanjega doma.

Par je trenutno domovanje v Montecitu v Kaliforniji kupil potem, ko se je lani umaknil z mest višjih članov kraljeve družine in se sprva začasno, nato pa za trajno preselil v Združene države Amerike.

Ključe britanskega domovanja Frogemore Cottage sta predala Harryjevi sestrični princesi Eugeniji, njenemu soprogu Jacku Brooksbanku in njunemu sinu Augustu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

Domovanje v Kaliforniji se ponaša z ogromnim vrtom, s pogledom na morje, z vinsko kletjo, igralnico, telovadnico, lastnim spajem, kinom, ločeno hišo za goste, teniškim igriščem in bazenom. Prejšnji lastnik dvorca z imenom Chateau of Riven Rock je bil ruski poslovnež Sergey Grishin, ki je posest kupil leta 2009.

Zakonca sta ga redko razkazovala v medijih, je pa Meghan nekoliko odstrla vrata doma lani v posnetku, ki ga je na instagramu objavila za svoj 40. rojstni dan. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sussex Fam Page

Novica o prodaji dvorca je v javnost pricurljala le nekaj tednov potem, ko je par objavil prvo fotografijo pol leta stare hčerke Lilibet. Na družinskem portetu, ki ga je posnel fotograf Alexi Lubomirski, je ujeta cela družinica.  Meghan v zraku drži hčerko, Harry ima v naročju sina.

 "Z Archiem sva postala starša, z Liliber smo postali družina," sta med drugim zapisala ob fotografiji in dodala: "Veseliva se vsega, kar nama prinaša leto 2022 in darovala sva v pomoč številnim organizacijam, katerih osnovni namen je skrb za družine. Tako afganistanke kot ameriške, ki potrebujejo porodniški odpust."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexi Lubomirski (@alexilubomirski)

Družinsko fotografijo je na svojem instagramu objavil tudi fotograf Lubomirski in ob njen zapisal: "Vojvoda in vojvodinja Sussex, Archie in Lilibet. En tistih projektov, v katerem je res sreča sodelovati.

Vesel sem, da lahko še naprej spremljam zgodbo družine. Sprva sem par fotografiral na zaroki, nato na poroki in sedaj lahko vidim, kako se njuna ljubezen izraža skozi dva čudovita otroka. To je res posebno veselje in čast."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry And Meghan (@sussex_family)

"Vsak, ki pozna moje delo ve, da mi je v največjo radost v objektiv ujeti trenutke ljubezni. To, da se portretiranec povsem odpre in sproščeno pokaže to čustvo, je za fotografa največje darilo."

Mail Online je sicer za komentar o selitvi Harryja in Meghan poprosil njune tiskovne predstavnike, a ti se na prošnjo še niso odzvali.

Preberite še: To je najbolj inteligentna članica britanske kraljeve družine, pravi študija

Morda vas zanima tudi: Višina premoženja Meghan Markle (in koliko je v resnici pridobila s poroko)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)