George in Amal Clooney s tem dogovorom ohranjata zakon

George in Amal Clooney sta se v prid zakona naučila sprejemati medsebojne razlike.

31.12.2019 ob 5:50 | Foto: Reuters | Avtor: M. FL.

George in Amal Clooney s tem dogovorom ohranjata zakon

Poročena sta pet let in v tem času so se nemalokrat pojavile govorice, da v zakonu Georga in Amal Clooney škriplje ter da se je par že večkrat znašel tik pred ločitvijo.

A kot piše New Idea, sta slavna zakonca našla način, s pomočjo katerega ohranjata zvezo. In sicer sta sprejela pravila, ki jim oba sledita.

"Ločitev pri nobenem od njiju ne pride v poštev, zato sta morala najti pot do trdnega zakona. V začetku leta, ki se izteka, sta sestavila seznam pravil, ki odgovarjajo obema ter vsakomur od njiju pomagajo pri soočanju z življenjskim slogom, ki ni najbolj v skladu z njegovo naravo," je za omenjeno publikacijo povedal vir blizu para.

"Spoznala sta, da morata sprejeti, da sta si po značaju zelo različna. A namesto, da bi drug drugemu vsiljevala svojo voljo, sta določila področja, o katerih se ni vredno prepirati, temveč glede njih sprejemata kompromise."

Januarja letošnjega leta je denimo Radar Online poročal, da so bile največje jabolko spora med zakoncema njune prioritete: medtem, ko je ona povsem predana delu, se on rad zabava, so tedaj zapisali in s pravili sta uspela premostiti to razliko.

George je obljubil, da bo nekoliko oklestil svoje družabno življenje, Amal pa se je zavezala, da bo malo spustila kriterije, mu ne bo vsiljevala svoje volje ter mu bo od časa do časa pogledala skozi prste. Še vedno se na dogodkih pojavljata kot par, vendar se je on strinjal, da jih bosta obiskovala redkeje, saj so Amal počasi začeli presedati.

 

George se je sicer od nekdaj zanimal za politiko, sedaj pa se še bolj trudi razumeti pomen Amalinega dela na področju človekovih pravic. Kar med drugim pomeni, da se poglablja v politiko ter zakone in se zato lahko s svojo soprogo pogovarja o njenem delu.

 "Še vedno imata vzpone in padce ter še zdaleč nista popolna, a dojela sta, kako ravnati, da bo v zakonu obema prijetno," še navaja New Idea ter dodaja, da je ena od poti do njunega uspeha med drugim sprejemanje dejstva, da sta zaradi narave dela pogosto ločena. Sprijaznila sta se s tem, da tudi tedne, celo mesece preživita narazen in se naučila dobro izkoriščati čas, ki ga jima je dano preživljati skupaj, saj sta zakon in družina za oba prioriteta.

"Midva sva ekipa," je omenjeno potrdil George v enem od intervjujev in dejal, da oba zaupata v njun odnos in sta, čeprav ne teče vedno vse gladko, zelo srečna vse od trenutka, ko sta postala par.

Preberite še: Ljubezen Emily Blunt in Johna Krasinskiga: Popolna zgodba za romantično komedijo

Morda vas zanima tudi: Slavni pari, ki so se po pomoč zatekli k zakonskemu terapevtu (in tega ne skrivajo)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)