Efekt Kanyeja Westa in dekleta, ki postanejo modne ikone

Raper in oblikovalec Kanye West ima novo dekle, ki ji je že na drugem zmenku podaril novo garderobo.

13.2.2022 ob 5:34 | Foto: Getty Images | Avtor: E.N.

Efekt Kanyeja Westa in dekleta, ki postanejo modne ikone

V zadnjih nekaj dneh ne moremo podrsati po socialnih omrežjih ali pa preleteti katerega izmed spletnih portalov, ne da bi naleteli na fotografijo Kanyeja Westa ali Julie Fox. Prvega gotovo že poznaš, saj se je že davno uveljavil v svetu glasbe, podjetništva in mode. Julia pa je na sceni precej nova. Pravzaprav je svojo filmsko kariero dodobra zastavila šele pred tremi leti.

Ob boku Adama Sandlerja je namreč zaigrala v filmu Uncut Games in težko bi verjeli, da je šlo za njeno prvo vlogo v življenju. No, verjetno se ti že svita, da namigujemo na nov zvezdniški par. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@juliafox)

Po burnem razhodu s Kim Kardashian West je raper očitno končno našel novo ljubezen. V zadnjem času ga namreč lahko povsod opazimo v družbi mlade igralke, zaljubljenca pa svoje zveze sploh ne skrivata.

Še več, Julia utrinke njunih zmenkov ažurno deli na socialnih omrežjih, prav tako pa ju ves čas spremlja tudi Kanyejev osebni fotograf.

Skratka, večerjata v sofisticiranih restavracijah, se zabavata v krogu zvenečih imen kot je na primer Madonna in sedita v prvih vrstah modnih revij najprestižnejših znamk. Vedno pa sta tudi od nog do glave modno usklajena. 

Dekleta, ki čez noč postanejo modne ikone

Ob njunih fotografijah, ki krožijo po spletu, pa ne moremo mimo podobnosti, ki jo uporabniki socialnih omrežji opažajo med raperjevo prejšnjo in novo zvezo.

Njegovega pojavljanja v medijih v družbi lepotic smo seveda vajeni, a treba je priznati, da se njegova dekleta vedno znajdejo v nekakšni vlogi modne muze.

Oprijeta oblačila, ki pritegujejo pozornost, poudarjene oblike, sodelovanja z najbolj trendi znamkami? Gotovo ne gre za naključja. Sploh, če gre verjeti spletnim kritikom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@juliafox)

Čeprav je Julia Fox na sceni precej nova, lahko opazimo, da je, odkar je postala Kanyejevo dekle, doživela pravo preobrazbo. Slednje je celo priznala tudi sama, saj je medijem namignila, da je zaradi raperja zavrgla celotno svojo nekdanjo garderobo in mu pustila, da ji pokaže, kako naj se odslej naprej oblači.

West ji je že na drugem zmenku podaril sobo, opremljeno z najnovejšimi kosi znamk Diesel in Balenciaga.

V slednjo je pogosto oblečena tudi Kim, ki je pred časom dobila uradni naziv modne ikone, v svojem govoru pa se je za to zahvalila tudi svojemu nekdanjemu možu. Je torej res, da Kanye svoja dekleta načrtno spreminja v modne muze?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Mnogi mediji pojav označujejo za efekt Kanyeja Westa, saj takšno ali drugačno prijateljevanje z njim na široko odpira vrata v svet modnih oblikovalcev in poznavalcev. So torej obtožbe, češ, da kopira Kim Kardashian, ki se v zadnjem času na Julio kot plaz vsuvajo na socialnih omrežjih krivične? Morda ji mlada igralka ne želi biti podobna, precej mogoče pa je, da si podobnosti želi nesrečno ločeni raper.

Preberite še: Grozljiva pripoved bivše zaročenke Marilyna Mansona: Posilil me je pred kamerami

Morda vas zanima tudi: Takšen postaja Hollywood, pravi Jennifer Aniston


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)