Chiara Ferragni sporočila čudovito novico

Hollywoodski svet doživlja pravi babyboom, danes pa je veselo novico sporočila tudi blogerka in podjetnica Chiara Ferragni.

1.10.2020 ob 2:45 | Foto: Instagram | Avtor: E. N.

Chiara Ferragni sporočila čudovito novico

Upočasnitev življenja med karanteno je marsikoga opomnila na vrednote, ki štejejo. Mnogi znani obrazi so mesece, ki so jih v preteklih mesecih preživljali v svojih domovih, izkoristili za preživljanje kakovostnega časa s svojimi družinami, s katerimi sicer zaradi natrpanih urnikov ne uspejo preživljati svojih dni. Karantena pa je sprožila tudi pravi baby boom, saj se v teh dneh novice o nosečnostih in rojstvih kar vrstijo.

Veselo novico sta danes sporočila tudi ena najbolj znanih Italijank Chiara Ferragni in njen mož Fedez, raper, ki ga njegovi sorojaki preprosto obožujejo. Na Instagramu sta namreč objavila prikupno fotografijo njunega sina Lea, ki v rokah drži sliko ultrazvoka. »Naša družina postaja večja! Leo bo postal veliki bratec,« je ob fotografiji zapisala presrečna Chiara, ki je z novico danes popolnoma presenetila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

Na socialnem omrežju se je javil tudi Fedez, ki je prav tako popolnoma iz sebe od veselja. Čestitke z vsega sveta že dežujejo, fotografija malega Lea pa je v manj kot dveh urah na Chiarinem profilu zbrala že skoraj 50.000 všečkov, na Fedezovem pa 15.000.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FEDEZ (@fedez) on

Kot je videti na socialnih omrežjih, sta Chiara in Fedez čudovita starša in veliko svojega časa preživljata z malim Leoncinom, kot mu ljubkovalno pravita. Mali blondinec se veliko pojavlja v njunih objavah, saj sta prepričana, da je kot del njunega življenja normalno, da ga ne skrivata pred fotografskimi objektivi.

Ali bo Leo dobil bratca ali sestrico še ni znano, gotovo pa je, da bo novi član italijansko družinico nadvse osrečil. Mi se že veselimo, da izvemo, ali bo na svet prijokala mala Chiara ali še en deček, do takrat pa bomo seveda z veseljem spremljali Chiarino nosečnost.

Preberite še: Tanja Španić: Po premaganem raku je nosečnost moja druga velika zmaga

Morda vas tudi zanima: Gigi Hadid je mamica, z Zaynom Malikom imata ...


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)