Blaž razkril: »To je največji problem v šovu Sanjski moški«

V zadnji oddaji šova Sanjski moški so popustile zavore ...

12.11.2022 ob 11:14 | Foto: POP TV, Instagram | Avtor: P. K., S. S.

Blaž razkril: »To je največji problem v šovu Sanjski moški«

Oddaja Sanjski moški 2022 počasi dobiva obliko prave ljubezenske drame. Če smo do sedaj gledali prijateljske zmenke in simpatične pogovore., v zadnji oddaji ni bilo tako. Blaž si je vzel kar nekaj svobode pri spoznavanju deklet na samem in padla sta kar dva poljuba. Lahko pa bi celo štirje!

Najprej je Blaž na čas na samem povabil Hano, ki je bila sprva zadržana, vendar se je pogovor končal vse prej kot zadržano. Ko je parček vstal z zofe, da bi se poslovil, sta se na hitro poljubila.

Hana se je vrnila med punce. Vse skupaj je opisala kot 'zanimivo', nato pa le izdahnila, da jo je poljubil.

Arijanna je bila naslednja na vrsti za čas na samem z Blažem in ta je bil znova očaran nad njenim videzom. Ko ji je odgovarjal na vprašanje, ali je kaj ljubosumen, se je stisnila bliže k njemu, ga gledala, on je bil ob njej popolnoma zmeden in sledil je poljub. A ne tak nežen, kratek – poljub je kar trajal in trajal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjski moški (@sanjskimoskipoptv)

Ko se je Arijanna vrnila med dekleta in priznala, da se je poljub zgodil tudi med njima, je med dekleti završalo, saj kaj takšnega niso pričakovale.

Kar dva poljuba v enem večeru? Ja, ampak to še ni vse. Lahko bi se zgodili celo štirje, je Blaž razkril voditeljici oddaje Sanjski moški: Osebno, v kateri vsak teden komentira dogajanje v šovu in pojasnjuje ozadje.

Svoje vedenje je pojasnil, da je vse skupaj povezano s tem, da je moral v času snemanja oddaje živeti v izolaciji in brez seksa.

"Največji problem je celibat, da si brez seksa," je povedal Blaž in dodal, da si med snemanjem oddaje v izolaciji, brez telefona, brez prijateljev in obkrožen z luštnimi dekleti. "Itak, da bom potreben, kdo pa ne bi bil," je še iskreno dodal brez dlake na jeziku.

Preberite še: Sanjski moški: Lara pozirala na milijonarjevi jahti, pred Blažem pa ostaja skrivnostna (FOTO)

Morda vas zanima tudi: Anja Širovnik (zmagovalka šova Sanjski moški) ne bi naredila tega, kar so Tjaša, Pia in Lara


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)