Bivša žena Johnnyja Deppa postala mama

Svetu je predstavila skoraj tri mesece staro deklico, ki ji je nadela ime s čudovitim pomenom.

2.7.2021 ob 1:56 | Foto: Stuart C. Wilson/GettyImages | Avtor: P. Pa.

Bivša žena Johnnyja Deppa postala mama

Bivše žena Johnnyja Deppa Amber Heard je pet let po dramatični ločitvi postala mama. Igralka, ki je bila z Deppom poročena le eno leto, je na instagramu razkrila, da je osmega aprila na svet prijokala deklica, ki ji je nadela nenavadno ime Oonagh Paige Heard. Ime Oonagh je Škotsko in nosi čudovit pomen: čistost in sveto. Z imenom Paige pa se je Amber poklonila mami, ki je umrla lansko leto.  

Igralka je na družabnih omrežjih objavila ganljivo fotografijo s hčerko in razkrila, da je pred štirimi leti spoznala, da želi imeti otroka in da se je odločila, da ga bo imela pod svojimi pogoji. Zapisala je, da upa, da bo družba prišla do tega spoznanja, da je povsem normalno, da ni potreben prstan, da imaš lahko zibelko in otroka. »Del mene si želi, da ta del ostane zaseben, saj se nikogar ne tiče. A vseeno se zavedam, da narava mojega dela zahteva od mene, da vzamem stvari v svoje roke,« je zapisala in na tak način razkrila, da je pred skoraj tremi meseci postala mama. »Ona je začetek preostanka mojega življenja,« je še zapisala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Do otroka z nadomestno mamo?

Podrobnosti o dekličinem rojstvu niso znane, a mnogi namigujejo, da je postala mama s pomočjo nadomestne mame, saj Amber v zadnjih mesecih, ko se je pojavljala v javnosti, ni dajala vtisa, da je noseča. Amber je po razhodu od Deppa v zvezi Bianco Butti.

 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)