Angelinino iskanje pravice: »Brad Pitt laže, resnica bo prišla na dan«

Zadnji spor Angeline Jolie in Brada Pitta se nanaša na njuno vinarno.

9.6.2022 ob 9:27 | Foto: Shutterstock, Instagram | Avtor: M. FL.

Angelinino iskanje pravice: »Brad Pitt laže, resnica bo prišla na dan«

Brad Pitt v zadnji vloženi tožbi na sodišču, ki se nanaša na vinarno Château Miraval v Franciji, navaja neresnice, je za People povedal vir.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by wein.plus (@weinplus)

Februarja je 58-letni igralec tožil bivšo soprogo, ker je brez njegovega privoljenja prodala svoj delež vinarne, ki sta jo leta 2008 kupila skupaj, se leta 2014 na posestvu poročila in tam z otroki večkrat preživljala počitnice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chi Nguyen (@chiboo1109)

V zadnjih, na vrhovno sodišče v Los Angelesu vloženih dokumentih, Brad Pitt trdi, da je bil edini motiv Angeline Jolie za prodajo oškodovanje bivšega zakonca in blatenje njegovega imena. Pitt je dodaja še, da sta se ob nakupu dogovorila, da nihče ne bo prodajal svojega deleža, če se druga stran s tem ne bo strinjala.

Za razrešitev spora zahteva sojenje pred poroto.

A kot je za People povedal vir, je Pittova tožba proti Angelini polna lažnih navedb in prava resnica javnosti še vedno ostaja skrita.

"Potem, ko so različni dogodki Angelino Jolie pripeljali do tega, da je podala vlogo za ločitev, se je ona povsem posvetila otrokom in ni imela časa za obiskovanje posestva. Zato je sprejela težko odločitev in svoj delež prodala."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by QueVer (@quever_news)

"Potem, ko je bivšemu soprogu večkrat predlagala odkup, je, zavedajoč se, da bodo posest nekoč podedovali njuni otroci, poiskala najboljšega poslovnega partnerja z izkušnjami v tovrstni industriji.

Žalostno je, da jo potem, ko je povsem pravilno in zakonito zapustila posel, Brad Pitt toži," je povedal vir.

Seveda ima tudi igralec na svoji strani zagovornike: "Vse skupaj nima smisla. Najboljše za celo družino bi bilo, če bi en od staršev odkupil delež drugega. Veliko bolje je imeti v rokah sto, kot 40 ali 50 odstotni delež."

V tožbi Bradovi odvetniki navajajo še, da je vinarstvo postalo njegova strast, njegovi načrti so bili razširiti projekt v več milijonski mednarodni posel in postati en svetovno najbolj priznanih proizvajalcev vina rose. Igralec temu dodaja, da njegova bivša k uspehu vinarne ni prispevala ničesar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bodo!

Njegova skupina odvetnikov trdi, da je bil z njene strani namenoma kršen njun dogovor, ko je svoj delež prodala podjetju Tenute del Mondo, katerega lastnik je ruski milijonar Yuri Shefler.

Pitt Angelino toži zaradi kršitve dejanske pogodbe, posledično zaradi kršitve navidezne pogodbe in kršitve pogodbe o dobri nameri in poštenem poslovanju, zaradi zlorabe pravic po členu 6-1 luksemburškega civilnega zakonika, zaradi odškodninskega posega v pogodbena razmerja in zaradi nezakonitega vmešavanja v bodoče poslovne odnose.

Zahteva odškodnino in razglasitev pogodbe o prodaji za nično ter brezpredmetno.

Preberite še: Hotela je biti deček, zdaj pa je kopija svoje mame Angeline Jolie

Morda vas zanima tudi: Will Smith in Jada imata odprt zakon (in med zvezdniki nista edina)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)