Amal ni prva, to je ženska, s katero je bil George Clooney najprej poročen

Zakon z Amal za Georgea Clooneyja ni prvi, pred njo je bil poročen s stanovsko kolegico.

22.3.2023 ob 9:00 | Foto: Sarah Silbiger/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Amal ni prva, to je ženska, s katero je bil George Clooney najprej poročen

Za Georgea Clooneyja je dolgo veljalo, da se ne pusti ujeti v zakon, potem pa je šarmanten igralec srečal lepo odvetnico Amal, prižgala se je iskrica, pred devetimi leti sta se poročila in sta ponosna starša petletnih dvojčkov Alexandra in Elle.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by George & Amal clooney (@georgeamalclooney)

Le redki pa vedo, da za Georgea to ni prvi zakon in da je davnega leta 1989 večno zvestobo obljubil igralki Taliji Baslam.

Z njo je začel razmerje potem, ko se je razšel s Kelly Preston, poročila sta se v Las Vegasu. Talia je bila tedaj stara 30, George 28 let.

"Imel sem 28 let in v Kentuckyju se pri teh letih moraš poročiti. Natanko tudi veš, kakšen naj bi bil zakon, a najin ni bil niti približno takšen. Morala bi se truditi za zvezo, meni pa se ni ljubilo in sem preprosto odšel.  

Morda sem bil prestrašen, morda nisem še bil pripravljen na zakon, za vse sem bil kriv jaz," je kasneje v enem od intervjujev komentiral George.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PopFond (@popfond)

Talia izhaja iz znane igralske družine. Njena mama je bila uspešna igralka Joyce Van Patten, oče prav tako cenjeni igralec Martin Balsam in v družini je bilo denarja na pretek.

George je bil ob poroki igralec na začetku svoje poti in je nekoč priznal, da ga je v zakon vodil tudi pohlep. Dobro se je namreč spominjal, kako je njegov oče Nick prišel v Hollywood iskat slavo in bogastvo, a mu to ni uspelo.

Željan uspeha, slave in lagodnega življenja je Georgeu življenje v premožni družini sprva ustrezalo, a je leta 1993 prišlo do ločitve in tedaj je prisegel, da se nikoli več ne bo poročil. No, očitno si je premislil, ko je spoznal Amal.

 "George je še vedno šarmanten, dobro ga poznam. Najbrž tedaj nisva bila pripravljena na zakonsko življenje, veliko stvari je šlo narobe," je v nekoč za medije povedala njegova prva soproga, ki je od leta 1998 poročena z igralcem Johnom Slatteryjem, s katerim ima sina Harryja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Talia Balsam (@taliabalsam)

Povzeto po portalu msn.com

Preberite še: Zoran Milivojević: 80 odstotkov žensk tekmuje za 20 odstotkov moških

Morda vas zanima tudi: George Clooney in Julia Roberts: to je razlog, zakaj nikoli nista postala par


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)