Ženske, ki se ukvarjajo s tem športom, so za moške najbolj seksi

V moških očeh so najbolj zanimive dame, ki prisegajo na kolesarjenje.

8.2.2021 ob 5:35 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Ženske, ki se ukvarjajo s tem športom, so za moške najbolj seksi

Telesna aktivnost prinaša številne pozitivne učinke: spodbuja razpoloženje, ohranja dobro telesno kondicijo, krepi samozavest, izboljšuje počutje in ohranja dobro zdravje.

A to še ni vse, kajti nekdo, ki se ukvarja s športom, širi še krog poznanstev in ima več možnosti, da bi prav po zaslugi telesne aktivnosti spoznal  svojo sorodno dušo. Res je, da skupinske vadbe in aktivnosti v telovadnicah trenutno niso na voljo, a tudi pod milim nebom so te možnosti zagotovo večje, kot če bi cel dan preležali na kavču.

Smo vas prepričali? Izvrstno. Sedaj pa se postavlja le še vprašanje, kateri šport izbrati. Za vse, ki iščete življenjskega sopotnika, imamo dober nasvet.

V raziskavi, ki je nastala po naročilu spletne prodajalne športne opreme SportsShoes.com, so izvajalci sodelujočim zastavili vprašanje, kateri šport jih pri nasprotnem spolu najbolj privlači in katere aktivnosti v prid višje privlačnosti navajajo na straneh za spletne zmenke.

V ožji krog se je v obeh primerih uvrstilo šest disciplin: tek, kolesarjenje, joga, dvigovanje uteži, plezanje in planinarjenje.

 

Kaj so povedali moški

Moške najhitreje očarajo ženske, ki kolesarijo. Tako z vidika osebnega kot spletnega spoznavanja. Tesno za njimi so se uvrstile tekačice, nato plezalke, med atraktivne so se umestile tudi dame, ki prisegajo na jogo, najmanj zanimanja pa so požele dvigovalke uteži in ljubiteljice gora.  

Ženske povsem drugačen pogled

Kaj pa dame? Na njihovi lestvici so prvo mesto zasedli moški, ki obožujejo, da, jogo, za njimi junaki, ki dvigajo uteži, sledili so kolesarji, tem plezalci, na zadnjem mestu pa so se tudi tu znašli ljubitelji gora.

Kaj iz tega sledi

Če želite pritegniti zanimanje na portalih za spoznavanje, začnite kolesariti ali teči, oziroma vsaj objavite fotografijo v tem slogu. Seveda pa je avtentičnost tudi tu neprecenljiva in bi vendarle bilo bolje, da ostanete pri tistem, kar vam je najbolj všeč, pa čeprav je to raziskovanje gora.

S tem boste res dobili manj ponudb, a morda bo prav med njimi tista prava in taktika je na dolgi rok vendarle boljša, kot so pretvarjanje in laži.

Povzeto po portalu Miss7

Preberite še: Neprijetnega vonja, pomanjkanja domišljije in česa še ženske niso pripravljene odpustiti (resnične izpovedi)

Morda vas zanima tudi: 10 v moških očeh najbolj seksi ženskih oblačil


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)