VIDEO: Pozdrav soncu za začetek dneva

Vadba z inštruktorico Martino Razinger.

26.2.2018 ob 6:50

pozdrav_soncu_naslovna.jpg

Dobrodošli v telovadnici Mična! Teden bomo namenili vajam, s katerimi krepimo celo telo, prebudimo duha, razgibamo sklepe in mišice spremenimo v dolge, tanke zaveznice, ki nam dajo moč in oblikujejo našo postavo. V petih video vsebinah vam bomo skupaj z inštruktorico Martino Razinger predstavili sklope vaj za noge, roke, zadnjico, trebuh in se naučili pravilne izvedbe priljubljene vaje Pozdrav soncu, s katero začenjamo že danes.

Pozdrav soncu je najbolje izvajati zjutraj, saj z njim razgibamo zaležano telo, z globokim dihanjem napolnimo pljuča in v miru pričnemo dan.

Začetni položaj vaje je stoje, sprva nekaj sekund namenimo dihanju, se sprostimo in umirimo pogled. Začutimo celo telo, poravnamo trup in za hrbtom sklenemo roke.

Celoten potek vaje si oglejte v videu.

»Ko delamo Pozdrav soncu je priporočljivo, da vsakič naredimo izvedbo za levo in desno stran telesa. Nato pa si sami izberemo, kolikokrat bomo vajo ponovili,« svetuje Martina.

Danes smo začeli lahkotno, pregibali telo, ozavestili mišice, zdaj pa je čas za pravo akcijo! Tukaj te čaka video s sklopom treh vaj za lepe in močne roke

Avtorica: Daša Mavrič  
Video: Tina Lagler // OSM Films


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)