Predstavitvena informacija

Vas muči premalo delujoča ščitnica?

Imate postavljeno diagnozo in morda jemljete zdravila za ščitnico? Kljub temu ste še vedno ves čas utrujeni. Ne glede na to, koliko počivate, brezvoljnost enostavno ne mine. Že zjutraj se zbudite utrujeni. Pri delu se težko zberete. Stvari, ki ste si jih prej brez težav zapomnili, vam zdaj pogosteje uidejo.

29.9.2020 ob 3:30 | Foto: ARS PHARMAE | Avtor: P. I.

Vas muči premalo delujoča ščitnica?

Vaša presnova ni taka kot prej, težko vzdržujete boj s kilogrami. Zaradi nenehne utrujenosti se ne morete več redno rekreirati. Opazili ste, da ste občutljivi na mraz in ga zelo težko prenašate. Tudi z nohti in lasmi imate težave.

Navedeni znaki so najverjetneje posledica premalo delujoče ščitnice. Vaša ščitnica potrebuje podporo. TiroKontrol®, prehransko dopolnilo, je idealna pomoč za vas. Lahko ga jemljete tudi ob zdravilih za ščitnico.

Vas zanima več? Pokličite nas na 080 87 66 ali pišite na info@arspharmae.com. TiroKontrol® lahko dobite s 20% popustom (ob naročilu vpišite kodo tirokontrol99).

 

TiroKontrol® – naravna podpora vaši ščitnici

Ta skrbno razviti izdelek pomaga vaši premalo delujoči ščitnici. Prežene meglo v glavi, vrača energijo in veselje do življenja ter izboljša presnovo in zdravje las in nohtov. To mu uspeva s pomočjo kombinacije naravnih sestavin, ki jo je razvila naša ekipa strokovnjakov (v Sloveniji).

Vsebuje znanstveno podprto izbrano kombinacijo zelišč, L-tirozina, vitaminov in mineralov ter slovensko naravno učinkovino iz lubja bele jelke, abigenol.

TiroKontrol® – (pri)dobite svoje življenje nazaj

Za dobro počutje in veliko energije

S pomočjo izdelka TiroKontrol® se boste bolje spočili in zmanjšali nenehno utrujenost.

Spet boste lahko počeli stvari, ki si jih že dolgo želite. Polni energije se boste lažje posvetili družini, prijateljem in hobijem, na vaš urnik pa se bo vrnila telesna aktivnost.

Za dobro zbranost in bister um

Hranila in zelišča v izdelku TiroKontrol® podpirajo delovanje vaše ščitnice ter pozitivno vplivajo na zbranost. Megla v glavi bo izginila.

Za dobro presnovo

Težave s ščitnico so 7-krat pogostejše pri ženskah kot pri moških. Izrazitejše so po porodu in v menopavzi. S pomočjo izdelka TiroKontrol® se boste lažje podali v boj s kilogrami in ga z urejeno prehrano ter telesno aktivnostjo tudi dobili. TiroKontrol® namreč prispeva tudi k presnovi.

Dobra podpora ob sintetičnem natrijevem tiroksinatu (npr.: Euthyroxu)

  • Uporaba izdelka TiroKontrol® ob sinteznih levotiroksinatih je varna.
  • Ne zmanjšuje delovanja natrijevega levotiroksinata, ampak ga podpira.
  • Pomaga pri njegovi nujni pretvorbi v aktivnejšo obliko T3.

Za uravnane ščitnične hormone ter uravnotežen hormonski in imunski sistem

TiroKontrol® sodeluje pri:

  • nastajanju in normalnem delovanju ščitničnih hormonov;
  • uravnavanju odziva vašega telesa na stres. Stres sodi med največje »ubijalce« ščitnice;
  • uravnoteženju hormonskega in imunskega sistema.

Pri znakih premalo delujoče ščitnice niste sami. Na voljo so vam obložene tablete TiroKontrol® z 20% popustom (ob naročilu vpišite kodo tirokontrol99). Naročite jih lahko TUKAJ (dostava je hitra in brezplačna).

Če imate še kakšna vprašanja, dvome ali pomisleke, vam bomo visoko izobraženi strokovnjaki iz ARS PHARME z veseljem pomagali. 

Pokličite nas na 080 87 66 ali pa nam pišite na info@arspharmae.com

Na voljo v lekarnah, specializiranih prodajalnah in na www.arspharmae.com.

 

Adaptogen izvleček plodov šisandre lahko poveča sposobnost prilagoditve posameznika na stres. Izvleček sibirskega ženšena podpira telo in um v obdobju šibkosti, izčrpanosti in utrujenosti. Jod ima vlogo pri nastajanju ščitničnih hormonov in normalnem delovanju ščitnice. Magnezij, vitamin C, vitamini B2, B3, B5, B6, B12 in folna kislina prispevajo k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin B5 prispeva k umskim zmogljivostim. Cink in jod imata vlogo pri kognitivnih funkcijah. Cink in selen prispevata k ohranjanju zdravih las in nohtov. Cink ima vlogo pri presnovi ogljikovih hidratov, makrohranil in maščobnih kislin. Vitamin C in cink imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)