Razigrana, a hkrati umirjena

Alya, včasih dolgolaska z odštekanimi barvnimi odtenki las in prepoznavnim stilom oblačenja, je v svoji petnajstletni karieri nanizala vrsto uspešnic, prepevala nad oblaki in nenehno ostajala v stiku z oboževalci.

16.6.2016 ob 8:32

ProPR-Chilly_Tattoo-JernejKokol-print-11.jpg

Za nas je spregovorila o bolj umirjenem načinu življenja, o tisti bolj intimni plati sebe, ki jo vedno znova napolni z dodatno energijo za uživanje v življenju.  

Poznamo te kot osebo, vedno polno energije. Kako si organiziraš dan, da opraviš vse obveznosti in se obenem dobro počutiš?

Dan začnem z jogo, ki me pomirja, veliko meditiram in se zdravo prehranjujem. Verjamem, da je za dobro počutje pomembno najti ravnovesje, ki ga dobimo samo tako, da se ustavimo, si vzamemo nekaj trenutkov čisto zase in zadihamo. Potem gre vse lažje, tudi uživanje in zabava. 

Tvoji oboževalci vedno ostajajo s tabo in te spremljajo ves čas. Na kaj si najbolj ponosna?

Z oboževalci smo s celotno ekipo zgradili izjemno pozitiven odnos. Ponosna sem na vez, ki nas povezuje, zaradi nje vem, da sem na pravi poti. V hitrem tempu življenja je pomembno, da si vzameš trenutek in se preprosto zahvališ.

Brez česa nikoli ne greš od doma?

Uf, v moji torbici so vedno mobitel (brez tega žal ne gre), šminka in robčki Chilly pa tudi voda in avtomobilski ključi.


Večkrat si že spregovorila o intimni negi in spodbudila dekleta, naj ji namenijo več pozornosti. Kako sama poskrbiš zanjo?

Za intimno zdravje skrbim enako kot za svoje dobro počutje. Vedno imam pri sebi intimne robčke Chilly, ki mi zagotavljajo takojšnjo svežino in so še posebej priročni poleti, ko smo veliko zdoma. Poskrbim pa tudi za redno dnevno higieno z intimnimi mili Chilly v treh različnih vonjih in s tremi različnimi učinki. Dajejo mi točno to, kar v določenem trenutku potrebujem.


Poletno posvetilo našim bralkam?

Želim vam odličen poletni odklop, razigrane dogodivščine, veliko trenutkov zase in ne pozabite na intimno osvežitev.

Robcki aktiv formula.jpg

Za konec ti Chilly podaja še koristen poletni nasvet ginekologinje Renate Završnik Mihič:  V vročih dneh ti uporabe dnevnih vložkov ne priporočamo, saj bodo ti zaščitili predvsem perilo in ne tebe. Obleci se v zračna oblačila, ginekologinja priporoča tudi bombažno perilo. Nameni si kakšen trenutek zase več in poskrbi za ustrezno intimno nego. Zaradi nedihanja spolovila se lahko namreč pojavijo izcedek, neprijeten vonj in srbenje, ki se z vsakodnevnim stresom in nepravilno prehrano še povečuje. Posledično se dekleta več umivajo, kupujejo različne vložke, vendar je krog spremembe pH nožnice že sklenjen in se težave le še večajo. A z intimnimi mili in robčki Chilly ti ni treba skrbeti, saj te bodo nežno zaščitili in osvežili tudi v vročih poletnih dneh. 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)