Podarjamo pet paketov izdelkov za intimno nego Chilly

Poskrbimo za zdravo intimno nego.

15.6.2017 ob 8:00

Chilly_2.jpg

Skrbna nega intimnega dela je pomembna za zdravje ženske, še vedno pa skoraj polovica žensk meni, da za intimno nego zadostuje milo za telo. Ginekologinja Renata Završnik Mihič opozarja, da je takšno razmišljanje napačno, saj je koža na telesu sestavljena drugače kot koža okoli intimnih predelov in sluznica, ki prehaja v nožnico.

»Približno tako, kot bi si kožo okoli ust umivali z zobno pasto. Neprimerni izdelki za umivanje intimnih predelov lahko porušijo pH ravnovesje in prispevajo k vzpostavitvi okolja, ki je še posebej primerno za razvoj in koloniziranje mikrobov, glivic in bakterij. Takrat pride do okužb, vaginalnih in bakterijskih, ki jih ženske včasih zanemarjajo in si želijo, da minejo kar same od sebe,« pravi ginekologinja.

PREBERITE še // Kako za intimno nego skrbijo Slovenke

Za intimno nego strokovnjaki priporočajo uporabo izdelkov za intimno nego, saj ti pomagajo vzpostavljati naravno ravnovesje nožnicne sluznice, ki je potrebno za našo zaščito.

Skupino izdelkov Chilly sestavljajo intimna mila in robčki Chilly. Ti prihajajo v treh formulah, in sicer roza Chilly Delicate, bolj primeren za občutljivo kožo in sluznico, modri Chilly Antibakterijska formula, ki nudi aktivno zaščito pred bakterijami, in zeleni Chilly Gel sveža formula, ki zagotavlja dolgotrajen občutek svežine. Vsak Chilly prepoznaš po značilnem vonju in hipoalergenski formuli z minimalno možnostjo povzročanja alergij.

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)