6.7.2015 ob 5:00
Nov kruh, ki so ga v Pekarni Grosuplje zamesili brez kvasa, je pripravljen iz pšenične, ržene, ajdove in koruzne moke ter obilice ovsenih kosmičev, sezama, sončnčnih semen, lana in drobljenih bučnih semen.
Bogato aromo okusov poveže dodano kislo testo, ki daje kruhu svežino in dolgo obstojnost.
Sredica je polna semen, sočna, skorjica pa rustikalna in rjavo zapečena. Novi kruh brez kvasa iz Sosedove pekarne je odlična izbira za ljudi, ki se želijo izogibati kvasu; za tiste, ki si želijo poskusiti nekaj novega ter za vse, ki enostavno želijo uživati ob rezini vrhunskega kruha.
Sosedova pekarna je prostor, kjer diši po najboljšem. Je mesto, kjer se vedno najde nekaj novega, drugačnega in inovativnega. Je sveže ime za Mercatorjeve oddelke kruha in pekovskega peciva.
Avtor in foto: Mercator, d.d.
oddajte komentar