Kako preoblikovati svoje telo po porodu

Ana Žontar Kristanc in Nooshee FIT telovadita z Borotalco Active.

28.6.2018 ob 4:59

Anina_kuhinja_Borotalco_0.jpg

Se spomnite tiste simpatične Ane, ki nam s svojimi kulinaričnimi idejami pogosto krajša čas in nas razvaja s slastnimi vonjavami iz kuhinje? 

Brez skrbi, čeprav se je poročila in postala mamica dveh otrok, še vedno ohranja svojo strast in recepte, tegobe in prednosti materinskega življenja aktivno deli na svojem blogu Anina kuhinja.

Na njem pa v zadnjem času lahko opazite tudi Anino odločnost, da se znebi odvečnih kilogramov po porodu. Pri ohranjanju svežine in dobrega počutja ji pomaga novi zaveznik Borotalco Active, ki s svojo napredno tehnologijo Odor-Converter™ omogoča kar 48-urno delovanje.

Da bi Ana okrepila svoje telo in izgubila še kakšen odvečen kilogramček, ki se je nabral v tem času, se je oglasila pri Nuši Gnezda, Nooshee – osebni trenerki za ženske. Skupaj z Borotalcom Active, ki v vsakem trenutku skrbi za svežino, sta pripravili dva sklopa treh videovaj, prvega za učvrstitev zadnjice in drugega za krepitev trebušnih mišic, ki so primerne tudi za mamice po porodu in nosečnice.

»Sama sem vedno imela največjo težavo pri telovadbi z enoličnostjo, ki je poskrbela, da se mi je pol ure vleklo kot sto let. Pri Nuši so treningi čisto nekaj drugega, kot sem si predstavljala. Treningi so tako zares zanimivi, minejo hitro in priznam, da se jih veselim. Gotovo svoje dodata tudi topel in prijeten Nušin značaj in zaveznik Borotalco Active,« je povedala Ana po prvih vtisih vadbe z osebno trenerko Nušo Gnezda.

Anina_kuhinja_Borotalco_01.jpg

Brez skrbi, za vaje ne potrebujete nikakršnih pripomočkov, zato so primerne za vse in jih lahko izvajate tudi doma. Vendar pazite, da ves čas ohranjate pravilen položaj, zato jih raje izvajajte počasi. Vaje so na prvi pogled videti čisto enostavne, a boste naslednji dan hitro čutile marsikatero mišico, za katero do zdaj sploh niste vedele, da obstaja:

»Najprej sem si mislila – ok, to se še fino zmatrala ne bom. Oh joj, kako sem se motila. Nuša ves čas preverja, da sem v pravi poziciji in ves čas stiskam rit (mislim, da je to njen najbolj pogost stavek: »Stiskaj rit!«), in vaje so nore. Čutim dobesedno vse mišice na telesu. Vse!« je priznala kuharska mojstrica Ana.

Ana Žontar Kristanc je aktivna ženska, zato je zanjo še posebej pomembno, da kljub telovadbi in miganju še vedno ohranja svežino in se v svoji koži dobro počuti, zato jo vsakodnevno spremlja novi Borotalco Active. S svojo napredno tehnologijo Odor-Converter™ omogoča, da Ana brezskrbno telovadi brez neprijetnih vonjav, saj njegova učinkovita formula z 0 % alkohola omogoča kar 48-urno delovanje.

Anina_kuhinja_Borotalco_02.jpg

Borotalco Active navdušuje z 48-urnim delovanjem in novo napredno tehnologijo Odor-ConverterTM. Inovativna tehnologija Odor-ConverterTM vsebuje posebne mikrokapsule. Te se aktivirajo ob potenju in gibanju, in sicer tako, da sproščajo dišave ravno takrat, ko jih najbolj potrebuješ. Torej, bolj ko se potiš, bolj deluje in lepše dišiš.

Novi dezodorant pa pohvali tudi njen mož, ki pravi, da prav pogreša vonj dezodoranta pri njej, ko ga ne uporablja. Idealen je za vse, ki si želite dolgotrajne svežine, pomirjajoč učinek in prijeten vonj. Na voljo je kar v dveh različicah, ljubiteljice eksotičnih agrumov bo navdušil Borotalco Active Citrus & Lime z vonjem citronke in limete, Borotalco Active Sea Salt s svežino morskih soli pa je enkraten za vse navdušenke nad poletjem, ki komaj čakate poletne dni in vonj po morju.

Foto: Kristijan Žontar


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)