Priznanje Jennifer Coolidge: po vlogi v Ameriški piti je bilo v njeni postelji divje

Če ne bi igrala Stiflerjeve mame, dvomi, da bi bila deležna takšne akcije.

5.8.2022 ob 1:15 | Foto: American Reunion, Universal Pictures Press Release | Avtor: M. J.

Priznanje Jennifer Coolidge: po vlogi v Ameriški piti je bilo v njeni postelji divje

Milenijski generaciji so zagotovo zelo dobro poznani filmi Ameriška pita. Najstniška komedija o mulcih, ki jih razganjajo hormoni in raziskujejo spolnost, je svoj čas veljala za kultno, od izdaje njenega prvega dela pa je minilo že več kot 20 let. Prigode Jima, ki ga je igral Jason Biggs, Kevina, Oza in Fincha so navduševale in spravljale v smeh staro in mlado.  

Z Ameriško pito je zaslovela tudi Jennifer Coolidge, ki je igrala vlogo seksi mame Steva Stiflerja. Nadeli so ji vzdevek MILF, ki pa se ga niti do danes ni otresla. Vloga je pošteno spremenila tudi njeno zasebno življenje. Jennifer je namreč priznala, da je po zaslugi vloge, ki jo je igrala pred več kot dvema desetletjema, imela več kot 200 spolnih partnerjev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

Danes šestdesetletna igralka je po nastopu v filmu čez noč postala senzacija. V nedavnem intervjuju za Variety je priznala: »Veliko vlog sem odigrala kot MILF in po Ameriški piti sem bila deležna tudi veliko spolne akcije. Res sem veliko odnesla od tega filma. Mislim, če ne bi bilo tega, zagotovo ne bi spala z več kot dvestotimi.«

A vloga Stiflerjeve mame ji ni odprla le vrata v spalnice, temveč ji je tudi odprla vrata v filmsko industrijo. »Morda sem to pozornost dobila, ker so me videli kot Stiflerjevo mamo ali pa kot Paulette Bonafonté Parcelle v Blondinki s Harvarda.«

Jennifer Coolidge je v nedavnem intervjuju spregovorila tudi o HBO seriji The White Lotus, ki je bil med kritiki in gledalci izjemno dobro sprejet.. »Skoraj sem rekla ne vlogi Tanye v Belem Lotosu. Ni mi bilo všeč, kako sem izgledala,« je dejala in priznala, da je med epidemijo pridobila nekaj kilogramov. »Niti sanjalo se mi ni, da bi lahko bilo iz tega kaj velikega,« je dejala o snemanju prve sezone.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Coolidge (@theofficialjencoolidge)

Preberite še: Amber Heard: po izgubljeni tožbi proti Johnnyju Deppu sprejela drastično odločitev

Morda vas zanima tudi: Temna napoved bivšega moža J. Lo: "Bojim se, da ne bo trajalo"


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)