Tega danes nikar ne objavljajte na Facebook!

Kaj na najdaljšo noč v letu ne sodi na družbena omrežja? V bistvu bi bilo morda najbolje, če ne bi objavljali čisto ničesar.

31.12.2018 ob 4:55

novo_leto_facebook_objave.jpg

Ognjemeti, bleščice, penina. Nobenega dvoma ni, da je silvestrovo en tvojih najljubših večerov v letu. Kajti ne samo, da uživaš v pričakovanju novega, sam večer nudi tudi nešteto priložnosti za odlične fotke, ki jih boš objavila na vseh mogočih profilih družabnih omrežji. A pozor, sledečih pet prizorov nanje ne sodi.

Pijanske fotke

Potem, ko izprazniš že kar nekaj kozarčkov in tvoje oči dobijo tisti nenavaden lesk, spominjaš na nekoga, ki ni poznal meje na srednješolski zabavi. Verjemi, takšne fotografije niso primerne za širšo javnost. Lahko kakšno pošlješ kot zasebno sporočilo prijateljici, ki je ni ob tebi, dlje od tega pa ni pametno.

Morbidni citati

Novo leto, stara jaz in podobno. Če si zamorjena ti (čeprav za to nimaš razloga), ni treba, da zamoriš vse ostale.

Fotke z ognjemetom

Tista drobna pikica na nebu? Je to to? Kdo bi vedel.

Novoletni poljub

Poljub na lice je še sprejemljiv, a strasten francoski, med katerim sta vajina jezika povsod … prizanesi vsem, ki tega nočejo videti. Tudi tvoji teti Meti, ki je ravno odprla profil na Facebooku.

Super dramatične objave

Tvoje leto 2018 je bilo pač porazno. A priložnost imaš za nov začetek.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Iris Mulej: "Isabella se zelo veseli bratca ali sestrice" ali pa si oglejte VIDEO: 8 vročih filmskih novosti, ki pridejo v naša kina takoj po novem letu

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)