Teden z Luno (26. 3 – 1. 4): Proti koncu tedna nekaj nemira

Astro novice.

26.3.2018 ob 11:10

luna_micna_ThinkstockPhotos-480823394.jpg

Ponedeljek, 26. 3. Luna bo v raku, v kvadratu z Uranom, do 13.45, ko bo vstopila v leva. Veliko se boste ukvarjali z uradnimi zadevami, vendar bo popoldne počutje veliko boljše, saj boste uživali v prijateljskem klepetu ali lenarili.

Torek, 27. 3. Luna v levu vam bo v trigonu z retrogradnim Merkurjem pomagala reševati stvari, ki so ostale odprte. Priporočam, da se poglobite in poskušate stvari prenoviti ali obnoviti, saj se ukvarjanje z delnimi rešitvami ne bo obrestovalo. Dober čas je za pospravljanje, čiščenje in prenavljanje doma.

Sreda, 28. 3. Luna v levu bo v trigonu z Venero in Uranom. Popoldne bo vstopila v devico. Še vedno bo primerna energija za pospravljanje, urejanje in čiščenje. Uran bo prinesel pametne rešitve, dobili boste prave ideje za nekaj, s čimer se že dlje ukvarjate. Do 12. ure bodo res lepi aspekti, tudi za ljubezen, kajti Venera se približuje Uranu.

Četrtek, 29. 3. Zjutraj bo še vladala lepa energija prijetnih presenečenj, pogovorov ali ljubezenskih trenutkov, Venera bo v konjunkciji z Uranom. Pozneje se bo dan razvil v togo, delovno vzdušje. Luna bo v devici, v opoziciji z Neptunom, Sonce bo v kvadratu s Saturnom. Soočali se bomo s stvarmi, ki jih moramo storiti, pa jih ne maramo, vendar se ne predajajte pesimizmu, ampak se spoprimite z izzivi. Zavedajte se, da nihče od vas ne more zahtevati, česar ne morete dati.

Petek, 30. 3. Luna bo v devici v praznem teku od 7. ure pa vse do 20., ko bo vstopila v tehtnico. Dan pred ščipom pa kljub temu ne bo miren. Nikar se ne zaganjajte preveč v akcijo, saj Luna v praznem teku ne obljublja konkretnih rešitev. Čutili boste napetost bližajočega se ščipa, vendar se še nikjer ne bo pokazalo nič koristnega.

Sobota, 31. 3., ščip ob 14.36 Dan ščipa. Zelo močne energije bodo v zraku, Luna v tehtnici bo v kvadratu z Marsom in Saturnom ter v opoziciji z retrogradnim Merkurjem. Izjemno dinamične energije dneva ne doživljajte preveč resno, saj samo kažejo na vašo nesmiselno trmo in vztrajanje pri nečem, kar nima smisla. Bodite pazljivi v prometu, vreme bo še kar naprej deževno in nestanovitno.

Nedelja, 1. 4. Luna v tehtnici bo v opoziciji z Uranom. V zraku bodo konfliktne energije, ki jih lahko presežete z dobrimi idejami, humorjem in drugačnim pogledom na stvari. Retrogradni Merkur bo dosegel Sonce, danes resnično lahko spregledate svoje napake v odnosu, jih ozavestite in začnete popravljati. Uživajte nedeljo, preživite čas z najdražjimi.

Avtorica: Gaia Asta, D. Astrol. S 
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)