Predstavitvena informacija

Tara Zupančič razkriva, kako skrbi za gube

Simpatična in zgovorna TV-voditeljica in manekenka v mesecih, ki jih zdaj večinoma preživlja doma, veliko ustvarja in se je naučila veliko novega. Med drugim je tudi našla način, kako še bolje poskrbeti za svoj popolni videz.

23.12.2020 ob 5:42 | Foto: Philips | Avtor: P. I.

Tara Zupančič razkriva, kako skrbi za gube

Lepotica in modna navdušenka je svoja spoznanja in rešitve v spletnem pogovoru v živo na kanalu @philips_si na Instagramu zaupala Lorelli Flego.

Gneča v omari

Ker je Tara Zupančič velika ljubiteljica oblačil in modnih dodatkov – najraje ima oblekice vseh vrst –, se ji jih je v omari nabralo toliko, da je čas doma izkoristila tudi za generalno čiščenje ter menjavo in prodajo oblačil po spletu, od katere je izkupiček namenila tudi v dobrodelne namene.

Izkušnje s tem ima že iz otroštva, ko ji je prijateljica, katere oče je delal v Avstriji, nekajkrat na leto podarila celo vrečo oblačil. Ker je ob pregledovanju svoje omare ugotovila, da večine oblačil, ki jih ima, ne nosi in jih pogosto obleče le enkrat, na primer za snemanje, ji je tako ljubše, da jih vzame kdo, ki jih bo res nosil; hkrati pa poskrbi, da krožijo in ne pristanejo na odpadu. Le katera si ne bi želela pomeriti oblačil, ki jih je nosila znana Slovenka?

Oblačila v najboljšem stanju

V do vrha polnih omarah se oblačila zaradi tesnih stikov, tudi med različnimi materiali, hitreje zgubajo in včasih, ko smo že tako v naglici, čas po nepotrebnem izgubljamo z likanjem. Da si v oblačilih, še posebej če greš na pomemben dogodek, snemanje ali prireditev, videti brezhibno, pa moraš biti pri tem še kako natančen.

Tari je rešitev za takšne zagate v zadnji minuti predstavila Jana Koteska, kar tako, mimogrede, v zaodrju; in sicer ročni parni likalnik Steam & Go. Ta Philipsova naprava namreč omogoča tako vertikalno likanje kot hitro osvežitev oblačil, pri čemer zgladi vsakršne gube, ne da bi za to porabili veliko dragocenega časa.

Vse od takrat Tara tega priročnega pomočnika uporablja tik pred snemanji, na motorističnih izletih, pa tudi preden svoja rabljena oblačila pošlje naprej, saj želi, da jih njihova nova lastnica prejme v čudovitem stanju – le tako ji bodo dolgo služila.

Parni aparati so in

Da so parni aparati res učinkoviti pri likanju oblačil iz praktično katerega koli materiala, pritrjuje tudi Lorella, ki s svojo parno postajo Philips PerfectCare Elite Plus lika tudi jakno iz semiša. »Nobena tkanina ni zanjo preveč nežna,« pravi.

Lorellin aparat je sicer veliko večji in je namenjen domači uporabi, Tara pa lahko svojega vzame praktično kamor koli. Prav ji pride že doma, saj nima veliko prostora za likalno desko. S Philipsovim ročnim parnim likalnikom Steam&Go je niti ne potrebujete.

Poleg tega, da hitro in preprosto – z vodoravnim ali navpičnim likanjem – zgladi gube, pa tudi osvežuje in odstranjuje neprijetne vonjave, kar je idealno za oblačila, ki jih ne perete že po enem samem nošenju. Primeren je za likanje bluz iz občutljivih materialov, puloverje, bombažne majice, suknjiče, krila in obleke z naborki, volančki in drugimi okrasnimi elementi ter jakne in plašče.

Poiščite ga na Philips.si

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)