Lili Žagar iskreno o rizični nosečnosti in 22 pridobljenih kilogramih

Voditeljica Lili Žagar je s sledilci delila svojo čudovito nosečniško fotografijo in se nostalgično spomnila na čas, ko je bila noseča s sinom Tilnom. A kot je zapisala, sta bila nosečnost in porod precej težka.

7.12.2018 ob 4:35

lili_zagar_marko_potrc_otrok_noseca_nosecnost_porod_mama_voditeljica-001.jpg

Simpatična voditelja Lili Žagar in Marko Potrč nam s svojimi objavami na Instagramu pogosto pritegnete nasmešek na obraz, saj s sledilci delita prikupne fotografije svoje družinice.

Pred enim letom je imela Mična celo to čast, da se je sprehodila po njunem čudovitem domu v bližini Maribora (tukaj), kjer živita z dvema otrokoma Injo in Tilnom. Tokrat pa je Lili s sledilci na Instagramu delila ganljivo osebno zgodbo iz časov, ko je pod srcem nosila sina Tilna.

Rizična nosečnost, ki se je končala s carskim rezom

Na fotografiji iz leta 2008 je bila v sedmem mesecu nosečnosti, pod njo pa je zapisala.

"Nosečnost je bila rizična, ker sem ga prenizko nosila. In kako se je končalo? Da fant na koncu ni želel ven in so porod 10 dni po roku sprožili. Vse se je zakompliciralo in na koncu sem rodila s carskim rezom. Bilo je zelo težko, ampak mame na koncu vse pozabimo – oziroma potisnemo globoko v podzavest – in gremo še enkrat ali večkrat čez vse to. In še statistika pridobljenih kilogramov: 22 kilogramov gor, obakrat!" je zapisala Lili, ki so jo sledilci že zasuli s komentarji. In kaj nam je pri slavni mamici najbolj všeč? Da si natrpanem urniku navkljub vzame čas in na komentarje sledilcev dejansko tudi odgovarja.

Avtor: M. M.
Foto: Instagram/Lili Žagar

PREBERITE ŠE: Katarina Malgaj: Organizatorka, ki stoji za sanjskimi porokami na Krasu #intervju ALI Gajstnice: Šaljiv način, kako Slovenc(lj)em nastaviti ogledalo in jih spraviti v smeh

Morda vas zanima tudi: Lili Žagar nam je odprla vrata svoje hiše


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)