Kako je Meghan Markle v preteklosti služila denar

Čeprav Meghan Markle finance nikoli več ne bodo povzročale skrbi, včasih ni bilo tako.

25.4.2018 ob 4:20

meghan_markle_GettyImages-948754350.jpg

Meghan Markle je trenutno nedvomno najslavnejša zaročenka. Je lepa, priljubljena, slavna, uspešna in premožna. Ne samo zato, ker ima njen zaročenec pod palcem veliko premoženje, tudi sama je, lahko rečemo, bogata. Po poročanju revije Fortune je namreč za vsako epizodo serije Suits zaslužila 50.000 dolarjev, kar je v enem letu naneslo 450.000 dolarjev.

A zadeve zanjo niso bile vedno tako rožnate. Preden je dobila vlogo v omenjeni seriji in preden je spoznala princa, se je morala preživljati drugače. Kaj vse je počela, po njeni biografiji Meghan: A Hollywood Princess, povzema Insider.

Prodajala je zamrznjen jogurt

Svojo prvo službo je opravljala že pri rosnih 13. letih, ko je za podjetje Humphrey Yogart prodajala zamrznjen jogurt.

"Njena plačilo je bilo skromno, bila pa je zelo priljubljena med strankami," je za The Mirror povedala njena nekdanja nadrejena, Paula Sheftel. "Preden je dobila službo, je morala dokazati, da je po naravi odprta oseba in da ji ekipno delo ne predstavlja težav."

Njena prva vloga je imela naziv seksi dekle

Leta 2005 je Meghan z Ashtonon Kutcherjem odigrala kratko vlogo v filmu A lot like love. V filmu je nastopila vsega skupaj 30 sekund, njen lik v scenariju ni imel imena, poimenovan je bil seksi dekle.

Ukvarjala se je s kaliografijo

In z njo tudi služila, saj je bila, kot je leta 2013 povedala za Esquire, to tedaj dokaj iskana veščina, ki jo je obvladalo le malo ljudi. "Cele dneve sem sedela za mizo in s peresom skušala zaslužiti dovolj, da bi plačala svoje račune," je zaupala v intevjuju.

Svoje znanje je prenašala naprej

Ob tem, da je denar služila s pisanjem vabil in zahval, je v eni od papirnic na Beverly Hillsu vodila tečaj kaliografije. "Šlo je za občasno delo, ob njem sem imela čas tudi za obiskovanje avdiciji."

Bila je hostesa v televizijskem šovu

Leta 2006 se je pridružila ekipi televizijske nagradne igre Deal or No Deal. Bila je ena od seksi dam, ki so v rokah držale oštevilčene škatle. Plača sicer ni bila slaba, na epizodo je zaslužila 800 dolarjev, a očitno ji delo ni bilo pretirano všeč.

"Zagotovo sem v tem delu dobila izkušnje, spoznala pa sem tudi, kaj bi rada in česa ne bi rada počela," je leta 2013 povedala za Esquire. "Celo večnost smo stale v neudobnih oblačilih, previsokih petah, se smejale ter čakale, da bo kdo izbral našo številko. To ni bilo nekaj, a čimer bi lahko dolgo služila kruh."

meghan_markle_GettyImages-948093884.jpg

Bila je hostesa v restavraciji

"Eno od del, ki sem ga opravljala za preživetje, je bilo delo hostese v restavraciji," je povedala za Vanity Fer in dodala: "To igralke pač počnemo." Na žalost ni razkrila, katera restavracija je to bila, a če še obratuje, bi se ji ob tej informaciji nedvomno povečal obisk.

Nastopala je v televizijskem oglasu

Za prigrizke podjetja Tositios, kjer je bila podoba sicer njena, glas pa izposojen. "13 sestavin! To je več, kot je ljudi na mojih zabavah," je povedal glas, ki so ga njeni podobi pripisali avtorji oglasa. Njen lik odkrije, da so v prigrizku le tri sestavine: "Tudi trije bodo dovolj," ob tem Meghan zamrmra sama pri sebi.

Pisala je blog

Tako, kot je lik, ki ga  v seriji Suits igra, ljubiteljica hrane, je takšna tudi Meghan sama, svoja odkritja, želje, pričakovanja s področja kulinarike pa je delila na blogu The Tig. Zaprla ga je sedem mesecev pred zaroko s Harryem.

Nastopala je v videu Tori Amos

In sicer za pesem 1000 Oceans, kjer igra eno njenih zagretih oboževalk. Po poročanju publikacije Money, je za vsak dan snemanja prejela 600 dolarjev.

Oblikovala je oblačila

Nobenega dvoma ni, da ima rada modo, oblikovala je tudi nekaj svojih kreaciji, ki so, po njenih besedah, odražale njen stil ter vse, kar ima rada. "Prodala sem štiri pomladne obleke, vse po ceni, nižji od 100 dolarjev."

Prakso je opravljala na ameriški ambasadi v Argentini

Leta 2003 je Meghan diplomirala na univerzi Northwestern iz smeri gledališče in mednarodni odnosi, že med študijem pa je opravljala zanimivo delo: nekaj tednov je delala v pisarni za odnose z javnostjo na ameriški ambasadi v Argentini. Njen tedanji šef, Mark Krischik je za Money povedal, da ima v sebi vse, kar potrebuje dober diplomat.

V Argentini je, po pisanju v biografiji, opravljala izpit za redno zaposlitev, vendar ni bila uspešna.

Še dobro, kajti sicer nikoli ne bi dobila vloge v seriji Suits in kdo ve, če bi spoznala svojega princa.

PREBERITE še // Zanimiva dejstva o princu Georgu in princesi Charlotte

Avtorica: M. FL.
Foto: GettyImages


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)