FOTO: Igrivi posnetki z zabave Jennifer Aniston za njen 50. rojstni dan

Kate Hudson in Gwyneth Paltrow sta na družabnih omrežjih objavili nekaj igrivih fotografij z zabave Jennifer Aniston.

16.2.2019 ob 5:09

jennifer_aniston_portret_micna.jpg

Prejšnji teden je bilo dogajanje na drugi strani velike luže več kot pestro. Med drugim so podelili Grammije, odvil pa se je še en velik dogodek, ki bi ga želeli mnogi obiskati: Jennifer Aniston je praznovala 50 let.

Ker je zvezda Prijateljev zelo skrivnostna glede svojega zasebnega življenja, je na zabavi prepovedala fotografiranje, snemanje in objavljanje podrobnosti na družabnih omrežjih.

V resnici je Jennifer večkrat poudarila, da ne mara tovrstnih medijev in je svoje povabljence prosila, naj na njih ničesar ne objavljajo.

A na srečo je dve njeni tesni prijateljici nista ubogali in sta v svet poslali utrinke z vesele zabave. Kate Hudson in Gwyneth Paltrow sta na svojem Instagramu objavili nekaj zabavnih posnetkov v stilu ženskega večera: nasmejana dekleta, sijoča koža, večerne toalete in seveda kozarci z martinijem.

Pod objavo je Hudsonova zapisala: "Obožujem ta dekleta. Bilo je čudovito praznovanje. Vse najboljše, JA. Tako močno te imamo radi."
Gwyneth pa je pod svojo zabeležila: "Vse najboljše, vsak dan. Jennifer Aniston, za nas si sonček in poosebljena dobrota. Zaradi tebe so 50. videti več kot odlična."

A preden začnete vsi obsojati dejanje prijateljic povejmo še, da je slavljenka sama dovolila objavo omenjenih fotografij in posnetkov.

Ni pa na njih opaziti Brada Pitta, kako srka praznični martini skupaj z njimi. Tudi ta je bil namreč povabljen, a priznati je treba, da ga na posnetkih prav nihče ne pogreša. Kajne? ;)


Avtorica:
M. FL., povzeto po portalu Marie Claire
Foto: Reuters, Instagram

Preberite še: To si slavna igralka Helen Mirren misli o Meghan Markle ali pa Kate Middleton si želi še enega otroka. In to iz prav posebnega razloga

Priporočamo tudi: Jennifer Aniston in njene skrivnosti večne mladosti


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)