Predstavitvena informacija

Bitka znanih Slovencev – kdo je boljši od umetne inteligence?

Ste se kdaj spraševali, koliko zahtevnih nalog opravljajo napredne tehnologije, ki temeljijo na umetni inteligenci? Še posebej če jih opredelite kot zmožnost stroja, ki izkazuje človeške lastnosti, kot so mišljenje, učenje, načrtovanje in kreativnost?

10.11.2021 ob 5:05 | Foto: Philips | Avtor: P. I.

Bitka znanih Slovencev – kdo je boljši od umetne inteligence?

Zdaj pa si predstavljajte raven zahtevnosti, ki ga opravljajo, ko se poskušajo prilagoditi nepredvidljivemu človeškemu gibu.

Težko predstavljivo, kajne?

Podjetje Philips s prav posebnim plesno-pevskim izzivom, ki ga je zasnovalo v sodelovanju z znanimi slovenskimi obrazi, pravi, da je tudi sposobnost prilagajanja pametne tehnologije mogoče prikazati. In to v resničnem življenju! Podjetju, ki je pred kratkim predstavilo svojo najnovejšo inteligentno zobno ščetko, je to uspelo v edinstvenem plesno-pevskem izzivu, pri katerem sposobnost prilagajanja napredne tehnologije povezuje z idejo prilagajanja glasbe plesu in obratno.

A kaj imajo s tem znani Slovenci? Razkrivamo vam v nadaljevanju.

Plesno-pevske bitke, kot jih še ni bilo

Philipsova najnovejša zobna ščetka Sonicare 9900 Prestige se ponaša z napredno tehnologijo Sense IQ, ki blesti v spremljanju, zaznavanju in prilagajanju gibanja vsakemu načinu ščetkanja. Tako kot glasba plesu in ples glasbi. Prav to so v dinamičnih plesno-pevskih bitkah dokazovali pevci Manca Špik, Gašper Rifelj in Klemen Bunderla ter plesalci Arnej Ivkovič, Karin Putrih in Ana Vodišek. Razporejeni v tri plesno-pevske pare so se pomerili v dinamični bitki prepoznavanja in prilagajanja čutnim plesnim gibom ter razgibanim pevskim vokalom.

Bitke, ki so v setih Storyjev in Feed objavah tako rekoč prevzele IG-profile slovenskih vplivnežev, so pod budnim očesom spremljali njihovi sledilci, ki so s komentiranjem prispevali svoj glas favoritu. Pa ne samo to. Z malo sreče so lahko z glasovanjem za svojega favorita v bitkah postali srečni prejemnik najnovejše električne zobne ščetke Philips Sonicare 9900 Prestige. David Urankar, uradni komentator bitke, pa je poleg uspešnosti prilagajanja ocenjeval tudi najbolj sijoč nasmeh tekmovalca bitke.

Kako so se znani Slovenci odrezali v plesno-pevskih bitkah, si lahko ogledate v posnetkih na spodnjih povezavah: 

1. BITKA: Manca Špik in Arnej Ivkovič:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᗰᗩᑎᑕᗩ ŠᑭIK (@mancaspik)

2. BITKA: Klemen Bunderla in Karin Putrih:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

3. BITKA:Gašper Rifelj in Ana Vodišek:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GAŠPER RIFELJ (@gasperrifelj)

Ob tem pa pozor! Ultimativni zmagovalec Philipsovega plesno-pevskega izziva bo znan kmalu v velikem finalu!

In če ste že mislili, da so bili znani Slovenci s plesno-pevsko bitko postavljeni pred težaven izziv, ste se pošteno zmotili. Vse dosedanje Philipsove plesno-pevske bitke, ki so se jih tako pogumno lotili, so bile le prikupno ogrevanje na finalno plesno-pevsko bitko, ki bo na Philipsovem dogodku 11. novembra. Philipsov finalni plesno-pevski dogodek boste z nami soustvarjali prav vi! Seveda če ste pridno spremljali IG-profile vseh sodelujočih vplivnežev in s komentiranjem prispevali glas svojemu favoritu. Med vsemi prejetimi glasovi bosta izbrana dva zmagovalca plesno-pevskih bitk – pevec/-ka in plesalec/-ka, ki bosta tvorila nov finalni plesno-pevski par.

A vaše sodelovanje se tukaj ne konča. Če ste še naprej pridno spremljali njihove IG-profile, ste imeli tudi možnost glasovati za skladbi finalnega dvoboja. Prav ste slišali! Philipsova žirija bo na podlagi vseh prejetih glasov razglasila skladbi, na kateri se bosta še zadnjič pomerila zmagovalca plesno-pevskih bitk. Plesno-pevski spektakel znanih Slovencev Philips Sonicare 9900 Prestige in vaš izbor skladb, ki bo narekoval plesne gibe in pevske vokale. Sanjsko!

Do takrat pa ostanite v dobri družbi Philipsovih plesno-pevskih parov ter še naprej pozorno spremljajte dogajanje na njihovih in Philipsovem IG-profilu, kjer si boste lahko ogledali finalno plesno-pevsko bitko in razčistili enkrat za vselej – kdo med znanimi Slovenci se najbolje prilagaja!  

Si želite tudi bolje spoznati Philipsovo najnovejšo zobno ščetko Sonicare 9900 Prestige?

Več o tej visokokakovostni električni zobni ščetki preberite v nadaljevanju.   

Pametna ščetka za popolno personalizirano nego

Pametna električna zobna ščetka Philips Sonicare 9900 Prestige je prava inovacija na področju oralne nege. Zaradi izboljšane tehnologije SenseIQ, ki uporablja pametne senzorje pritiska in drgnjenja, zobna ščetka spremlja način, pogostost, učinkovitost in intenzivnost ščetkanja kar do 100-krat na sekundo. Posamezniku se popolnoma prilagodi in ustvarja edinstveno personalizirano uporabniško izkušnjo. Posebej zasnovan nastavek zobne ščetke s pomočjo dolgih, rahlo nagnjenih in trikotnih ščetin v primerjavi z ročno zobno ščetko odstrani tudi do 20-krat več zobnih oblog.

Zmožnost upogiba nastavka omogoča popolno prilagajanje intenzitete ščetkanja. Rezultat so globinsko očiščene, do 15-krat bolj zdrave dlesni v samo dveh tednih ter do 100 % manjše obarvanje v manj kot dveh tednih. 

Enostaven, eleganten in priročen dizajn

Philips Sonicare 9900 Prestige navdihuje z učinkovitostjo, a tudi elegantnim in priročnim dizajnom. Za takojšen začetek ščetkanja je dovolj že preprost dotik na vgrajen gumb, pri čemer med gumbom in ročajem ni vidnih špranj ali spojev, zaradi česar zobna ščetka ostane čista. Poleg tega naj vas navduši tudi njen elegantni in priročni dizajn elegantne potovalne torbice iz mehkega veganskega usnja, ki se ponaša z integriranim vhodom za USB-C in USB-polnilnim kablom.

Spremljanje napredka s pametno aplikacijo

Aplikacijo Philips Sonicare poganja umetna inteligenca (UI), ki uporabniku skladno z zobno ščetko ponuja priporočila glede pritiska gibov, položaja, trajanja in pogostosti ščetkanja. S personaliziranimi poročili o napredku, ki jih beleži po dnevih, tednih, mesecih in letih uporabe, pa pomaga še dodatno izboljšati navade ščetkanja. Poleg tega Philipsova pametna aplikacija samodejno sinhronizira vse napotke ščetkanja tudi takrat, ko telefona ni v bližini.

Zajamčeno vračilo kupnine

Podjetje Philips verjame v kakovost svojih izdelkov, zato kupcem v primeru, da zobna ščetka Philips Sonicare 9900 Prestige ne izpolni pričakovanj, po 100 dneh preizkušanja jamči vračilo kupnine.  


Naročnik oglasne vsebine je Philips

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)