Američanka, ki je princu Williamu odločno rekla ne

Da tudi kronanim glavam v ljubezni ne gre vedno vse kot po maslu, dokazuje zgodba o neuslišani ljubezni princa Williama.

3.7.2019 ob 8:37

princ_william_micna.jpg

Zmenkovanje ni vedno preprosto in tudi kronanim glavam se pri osvajanju hitro lahko kaj zalomi, kar je med študijem okusil celo princ  William.

Kot v svoji knjigi Kate: The future queen (Kate, bodoča kraljica) navaja poznavalka razmer na britanskem dvoru in biografinja Katie Nicholl, je bil William med šolanjem na Univerzi St. Andrews zagledan v svojo sošolko, jo vztrajno osvajal in prav tako vztrajno žel neuspehe.

"Veliko deklet se je na vso moč trudilo, da bi se mu približalo in ga spoznalo. Nekatera med njimi so bila celo pripravljena spremeniti študijski program ter, tako kot on, obiskovati predavanja iz umetnosti in zgodovine," piše Nichollova.

A vseh William ni očaral. Med njimi teksaške dedinje Meghann Gunderman, Gundy.

"Meghann je bilo eno prvih deklet, ki je ob prihodu na univerzo ujela Williamovo pozornost. Ko jo je prvič povabil na zmenek in ga je, na njegovo presenečenje zavrnila, si jo je le še bolj želel. Hkrati ni dojel, zakaj ga zavrača in se je k sošolcem obračal po nasvete, kako jo pripraviti do tega, da bi si premislila. A to se ni zgodilo," piše v  avtorica.

Očitno je bila vse skupaj igra usode, kajti po neuspelem osvajanju je William spoznal Kate Middleton, ostalo je zgodovina.

Meghann, ki je postala uspešna podjetnica, pa je prav tako našla svojo pravo ljubezen in se leta 2017 poročila z nekdanjim igralcem v ligi NFL, Jasonom Sehorom.

Avtorica: M. FL., povzeto po pisanju Marie Claire
Foto: Reuters, Instagram

Preberite še: 5 krajev, ki jih julija morajo obiskati ljubitelji oblikovanja in arhitekture

Priporočamo tudi: Ločitev princa Williama in Kate Middleton ne pride v poštev Ali pa: Kate Middleton si želi še enega otroka. In to iz prav posebnega razloga

Preberite še: Kate Middleton pojasnila, kako je v resnici biti princesa


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)