Zakaj sem vesela, da sem pred poroko spala z veliko moškimi (osebna izpoved)

Izkušnja ženske, ki svojega pestrega spolnega življenja pred zakonom ne obžaluje in se ga ne sramuje.

22.1.2023 ob 10:40 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Zakaj sem vesela, da sem pred poroko spala z veliko moškimi (osebna izpoved)

Nekateri, sicer res redki, s prvim seksom počakajo do poroke. Drugi se odločijo za drugačno pot in telesno ljubezen okušajo še preden dahnejo usodni da. So pa tudi takšni, ki se pred poroko trudijo nabrati kar največ izkušenj s tega vidika.

Med njimi je avtorica zapisa za portal Your Tango, ki se je podpisala kot Alex Alexander in je pojasnila,  zakaj ji ni prav nič žal, da je pred poroko med rjuhe skočila s pisano množico junakov.

Takole piše:

"Prvi seks za eno noč sem doživela v srednji šoli. Moj tedanji fant se je odselil daleč stran in čeprav sem verjela, da sem zaljubljena vanj, se razmerje na daljavo med nama ni obneslo.

Bila sem na zabavi in srčkan fant z druge šole se je začel spogledovati z mano, še preden sem se dobro zavedala, sva se že mečkala, na koncu sva pristala v spalnici in opravila zadevo.

Bila sem vznemirjena: nisem se hotela sestajati z njim, a za vraga, bilo je zelo zabavno.

Tiste noči se je sicer zgodilo nekaj komičnih napak: bilo je temno in nisem bila prepričana, če je imel kondom ali ne, zato sem vzela jutranjo tabletko, novica se je razširila po šoli, a v resnici se nisem kaj dosti obremenjevala s tem."

Nekaj let kasneje ...

"Nekaj let kasneje sva s prijateljico in sostanovalko obiskali bar in v njem videli dva moška, ki sva ju kot fanta poznali iz srednje šole. Kmalu sva se z njima zapletli v pogovor in na koncu sva oba povabili v stanovanje.

Moj izbranec je bil nekaj let starejša od mene, njegov penis je bil impozanten in v postelji je bil odličen.  Nekajkrat sva se še sestala in skočila v posteljo, a nikoli nisva bila res par.

Preden sem spoznala sedanjega moža je bilo še nekaj takšnih in drugačnih izletov za eno noč, bila sem tudi v resni zvezi, ki je trajala nekaj let. Bila sem zvesta, a ko se je razmerje končalo, sem si znova privoščila.

Včasih še šalim, da bi se morala, če ne bi srečala sedanjega soproga, s katerim sem poročena 20 let, preseliti, saj bi v kraju, kjer sem živela, zmanjkalo kandidatov za neobvezen seks."

Pisana paleta izkušenj

"Približno pol leta sem si dajala duška in uživala v svoji seksualnosti. Spala sem z mnogimi moškimi. Med njimi je bil mornar iz Ukrajine, ki sploh ni govoril angleško, med njimi je bil Italijan, bil je moški, ki se je vedno znova vračal  in me prepričeval, naj bova par, bili so moški, ki so puščali prijetne in manj prijetne spomine.

Sedaj sem tu, stara skoraj 50 let, srečno poročena z edinim, ki je vreden tega, da z njim ostanem do konca življenja, se pa z veseljem spominjam mojih bolj radoživih let."

Različna pogleda na spolne izkušnje

"Moj mož še zdaleč nima toliko izkušen, kot jih imam sama. Pred poroko z mano je spal le z nekaj ženskami, a se zato ne počuti nič prikrajšanega.

Še preden sva se poročila je spoznal tudi mojo pestro zgodovino in ugotovil, da ta prinaša kar nekaj prednosti. Nekaj trikov, ki sem jih spoznala skozi leta, sprejema z velikim veseljem.

To pa lahko povem z veliko gotovostjo:

Nobenega dvoma ni, da je moj zakon zaradi izkušenj iz preteklosti boljši. Kajti nikoli nisem imela občutka, da bi v življenju kaj zamudila, kot večkrat slišim govoriti moje prijateljice.

Svojo seksualnost sem doživljala na polno in odkrito, z velikim veseljem. V moji mladosti je bilo to lažje. Nihče se ni obremenjeval z depilacijo ali beljenjem intime. Sem pa spoznala, kaj mi je všeč, česa ne maram in kaj mi je res pomembno pri nekomu, ki ga ljubim.

Ali kdaj obžalujem to, da nikoli več ne bom božala izklesanih mišic 25-letnika? Neee. Imam ogromno spominov, ki bodo z mano živeli večno."

Preberite še: Tri ljubezni, ki jih v življenju doživi vsak

Morda vas zanima tudi: Preprosta erotična igrica za boljše spolno življenje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)