Domači mojster: Sanjsko pohištvo iz starih palet

Če vam je blizu "naredi sam" oziroma DIY (do it yourself) način življenja, imamo za vas nekaj poletnih projektov, ki vas bodo navdušili.

9.8.2016 ob 6:40

shutterstock_386040553.jpg

Prenavljate spalnico ali iščete novo vrtno pohištvo? Če poletne popoldneve radi preživljate aktivno in kreativno, imamo nekaj idej, kako združiti prijetno s koristnim. Palete so zadnjih nekaj let postale vroča roba ljubiteljev "naredi sam" projektov, saj iz njih lahko zgradite prav vsak kos pohištva.

Iščete nov okvir za posteljo? Palete! Bi si želeli malo drugačno vrtno mizo in set naslanjačev? Palete! Kaj pa novo pisalno mizo, korito za rože ali odlagalno poličko? Prav ste uganili, palete!

shutterstock_422299411.jpg

Grobe, zbrušene ali pobarvane

Če imate srečo in vam v kakšnem kotu vrtne lope ležijo stare, uporabite te, sicer pa jih lahko odkupite v kakšnem skladišču. Uporabite lahko kar grobe, bolj obstojne in prijetne na otip pa bodo, če jih boste pobrusili ali celo premazali z zaščitnim lakom za les. Seveda jih lahko tudi pobarvate. V spodnji galeriji smo zbrali nekaj idej, kaj vse lahko iz njih ustvarite. Pa veselo na delo!

Avtor: Maja Fister

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)