Tako Ana Maria Mitić odgovarja na namigovanja, da je skrajni čas za še enega otroka

Svoje sledilce sprašuje, ali tudi oni priganjajo ljudi naokoli naj se razmnožujejo.

21.8.2021 ob 5:25 | Avtor: P. Pa.

Tako Ana Maria Mitić odgovarja na namigovanja, da je skrajni čas za še enega otroka

Obstajajo vprašanja, ki se jih znancem ne zastavlja. Eno izmed teh, ki je po mnenju mnogih grob poseg v intimnosti in se ne tiče nikogar drugega kot partnerjev, so tudi vprašanja, ki se navezujejo na naraščaj. Seveda imamo v mislih komentarje v stilu, "kaj še čakata", "a vidva pa ne mislita imeti otrok", "zdaj pa bil že čas, da imata otroka", "ali mislita imeti še kakšnega" in podobni. Kaj bi jih naštevali, ženskam, predvsem mamicam, so dobro poznani. Nekatere takšnim vprašanjem ne posvečajo veliko pozornosti in jih preslišijo, druge, ki se morda soočajo s težavami pri zanositvi, ali o tem ne želijo govoriti z osebami, ki jim niso blizu, pa se hitro lahko znajdejo v hudi zadregi.

Ena izmed teh, ki je v zadnjem času očitno pogosto tarča takšnih in podobnih komentarjev,  je tudi priljubljena igralka Ana Maria Mitić. S svojim iskrenim zapisom na Instagramu je dala jasno vedeti, kaj si misli o takšnih vprašanjih. V svoj zapis pa je tudi več kot odlično zajela misli številnih žensk, ki so deležne takšnih in podobnih vprašanj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Mitic (@mamamaria.si)

»Kdaj bo pa Lev dobil sestrico, me radi vprašajo. Ko jo boste vi donosili, rodili, negovali in ob prihodu konkurence še prvega tolažili!

Ja, veliko je namigovanja, da je skrajni čas za še enega otroka. Pa se mi, iskreno, ne da. Moja porodniška ni bila z rožicami postlana, Lev pa tudi že od nekdaj na vprašanje: »A bi imel bratca ali sestrico?« odgovori z odločnim NE!
Pa potem kar njega ljubigamajka uporabim za svojega glasnika, da mi ni treba razlagati, če so pomislili na neplodnost pa spontane splave pa poporodne depresije pa pravico odločitve itd.

Meni je sicer zelo zelo zelo zelo všeč, da nisem edinka, ampak jaz takih vprašanj in mnenj nikoli ne zastavljam. Ker se mi zdi prevelik poseg v intimo posameznika in njegovih najglobljih odnosov.

Pa vi? Me zanima, ali terate okrog ljudi, naj se razmnožujejo?«


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)