Starost, ko je analni seks najbolj zanimiv

Leta, v katerih so posamezniki najbolj naklonjeni analnemu seksu, vas bodo najbrž presenetila.

22.3.2019 ob 4:52

par_seksi_postelja_micna.jpg

Najnovejše raziskave dokazujejo, da ženske veliko pogosteje, kot meni večina, obiskujejo spletne strani s pornografskimi vsebinami. So pa tisti, ki se v tovrstne statistike poglabljajo, stopili še korak naprej in preverili, kaj tako moške kot ženske najbolj zanima. Njihove zaključke povzema Womens Health.

Snovalci spletne strani Pornhub so objavili podatke o tem, kaj najbolj pritegne uporabnike omenjene platforme. Med drugim so odkrili, da znatno narašča zanimanje za analni seks.

V študiji, ki je potekala med letoma 2009 in 2015, so zabeležili 78 odstoten porast iskanja tovrstnih vsebin. Res je sicer, da se z njimi spogleduje 25 odstotkov več moških kot žensk, zanimiva pa je tudi demografska struktura radovednežev.

Izkazalo se namreč je, da je tistih, ki jih zanima tovrstna spolna praksa, v starosti od 34 do 44 let za 30 odstotkov več v primerjavi z drugimi starostnimi skupinami. Tistih, ki štejejo od 18 do 24 let, pa je za 33 odstotkov manj, kot obiskovalcev drugih starosti.

"Predvidevamo lahko, da se to odraža tudi v spalnici," so na koncu zapisali snovalci študije in dodali, da upajo domnevati, da je prav med tistimi, ki štejejo od 34 do 44 let največ analnega eksperimentiranja.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Analni seks za začetnike: najboljši namigi za predigro ali pa Analni seks: 13 stvari, ki jim mora vedeti vsaka ženska

Priporočamo tudi: Živila, ki jih je pametno imeti na zalogi, da kuhamo okusno in poceni


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)