Znaki, ki odkrivajo, da bo dober mož

Ključne lastnosti so pozitivnost, odgovornost in zanimanje za različna področja življenja.

5.5.2015 ob 1:00

shutterstock_167777423.jpg

Da bi ugotovili, ali je vaš izbranec ustrezen, ni treba dolgo čakati. Zakaj bi izgubljali čas, če lahko na podlagi zgolj treh lastnosti hitro presodite, ali bi se z njim veljalo sprehoditi do oltarja. In katere so te lastnosti?

Pozitivnost

Najbrž ne želite ob sebi nekoga zagrenjenega zaradi preteklosti, sedanjosti ali prihodnosti. Prav tako tudi ne nekoga, ki se zmrduje nad vsem mogočim in o ničemer ne najde lepe besede. Res smo malce negativni in pesimistični včasih vsi, a vendar je s pozitivnim pogledom na svet mogoče premagati skoraj vse težave in z mnogo večjo žlico zajemati vse sladkosti življenja.

Različni interesi

Bolj kot starost o njegovi zrelosti govori njegovo življenje. Se rad zgolj zabava ter razkazuje svoje mišice in imetje? To veliko pove o njegovih vrednotah in najbrž ni treba posebej poudarjati, da te niso prav globoke. Kar od življenjskega sopotnika pričakujete, niso zgolj nore zabave in samovšečnost, ampak različni interesi in čas, ki ga je pripravljen vlagati tako vanje kot tudi v vajino zvezo.

Odgovornost

Ne to, s kakšnim poklicem se ukvarja in koliko z njim zasluži, odgovornost v poslovnem smislu je mnogo pomembnejši kazalec značaja osebe. Naj trenutno išče delo ali napreduje v karieri, trud, resnost, doslednost in zavzetost največ štejejo.

Če želite ob sebi moškega, ki razmišlja o svoji prihodnosti, se trudi postati uspešnejši in boljši na vseh področjih življenja, teh odlik nikoli ne smete zanemariti.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)