Štirje tipi žensk, ki jih moški nikoli ne pozabijo

Nekatere ženske v življenju moških pustijo močan pečat.

8.12.2022 ob 6:28 | Foto: Unsplash | Avtor: M. FL.

Štirje tipi žensk, ki jih moški nikoli ne pozabijo

Razhod nikoli ne mine brez pretresov in ran. Ne pri tistem, ki je zanj pobudnik in ne pri onem, ki se z njim sooča. Sploh, če do njega pride nepričakovano.

Med drugim konec zveze za seboj pusti mnogo spominov in tudi obžalovanj. Oseba, ki je nekoč bila del življenja, sedaj pa je ni več, pač pusti svoj pečat.

Nekatere močnejšega od drugih, so pa štirje tipi žensk, ki jih moški - ne glede na to, kako boleč je bil konec zveze - težko pozabijo. Katere za vedno stanejo globoko v srcu in spominu, razkriva sensa.rs.

Sorodna duša

Ona ga je razumela, mu stala ob strani, ga spodbujala in mu svetovala. Ona je bila najprej dobra prijateljica, šele nato intimna partnerka. Vedno ga je poslušala, vedno z zanimanjem spremljala njegovo pot, zdelo se je, da jima srca utripata v istem ritmu.

Takšni pari se sicer redko razidejo, a če do konca skupne poti vendarle pride, on nje praktično nikoli ne pozabi.

Ženska, ki ljubi življenje

Ona je v življenje vedno prinašala pozitivno energijo in je poživila še tako siv dan. Ob njej nikoli ni bilo dolgočasno, pritegnila in oddajala je pozitivne vibracije, vselej je bila pripravljena na avanture in nova doživetja.

Skratka, ljubila je življenje in dihala je na polna pljuča. In dejstvo je, da takšna ženska res težko uide iz spomina.

Polna presenečenj

Vselej je imela nešteto idej, z njo je bil vsak dan novo odkritje, nikoli ni bila v zadregi, kako komu polepšati dan in kaj mu pripraviti za presenečenje.

Še ena dama, ki je s svojim delovanjem v življenje vseh prinesla nemalo pozitivnosti, optimizma in je hipoma znala pregnati dolgočasje in še ena ženska, ki ostane res dolgo v srcu in spominu moškega, ki ga je nekoč ljubila.

Fatalna ženska

Dama, ki je znala najprej poskrbeti zase, nato za vse v njenem ožjem krogu in ženska, ki je vedno ohranjala vsaj malo skrivnostnosti.

Dejavna na več področjih, željna novih znanj, priljubljena v različnih krogih in gonilka osebnega ter družbenega razvoja. Samostojna in neodvisna ženska, ki je ni bilo nikoli strah samote ter je bila v zvezi zgolj zato, ker je tako hotelo njeno srce.

Fatalna ženska v življenju vseh, zlasti pa v življenju partnerja, pusti močan pečat. In fatalne ženske se zlepa ne pozabi.

Preberite še: 8 znakov, da ste oseba s sindromom Petra Pana (in nikdar ne želite odrasti!)

Morda vas zanima tudi: Rešite test in spoznajte, kaj vas čaka v ljubezni


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)