Horoskop: Znamenje, s katerim vam ljubezen preprosto ni usojena

Rojeni v nekaterih astroloških znakih nikakor ne tvorijo dobre ljubezenske kombinacije.

30.8.2018 ob 11:05

par_tezave_kava_micna.jpg

Vsako znamenje se lahko zaljubi v vsako drugo znamenje. A glede na značaje rojenih v določenih ozvezdjih, ni vsem ljubezenskim kombinacijam astroloških parov usojena sreča. Nekateri se preprosto ne ujemajo. Katerim se ne obeta nič dobrega, niza Your Tango.

Oven in rak

Ovni so dinamični in impulzivni. Oni ukrepajo hitro, živijo z danes na jutri in se ne obremenjujejo preveč s prihodnostjo. Iskrica pri njih zažari v trenutku, hitro bi se spustili v strasten odnos, kar pa ni najbolj pisano na kožo čustvenim in sentimentalnim rakom. Ti za osnovanje romantične zveze potrebujejo daljši čas, prisegajo na ustaljenost, zaupanje in trdne temelje. Zanje je romantika umetnost, ki jo gradijo korak za korakom. Previdno ter premišljeno. Tedaj, ko se rak počuti dovolj varen, da bi se lahko popolnoma predal, se oven že naveliča čakanja in išče naprej.

Bik in vodnar

Bik je previden in predvidljiv. Zlasti, ko gre za srčne zadeve. Temelja romantične zveze zanj sta stabilnost in zanesljivost. Za vodnarja je zadeva drugačna: on ne prenese enoličnosti in ustaljenosti ter ga bikova prizemljenost kmalu začne dušiti. Medtem, ko vodnar hrepeni po vedno novih intelektualnih in življenjskih izzivih, se biku zdi stalno iskanje in spreminjanje tistega, kar deluje, nepotrebna izguba energije. Prav to pa je največkrat kamen spotike, čez katerega se zvrne par teh dveh znamenj.

Dvojček in škorpijon

Svobodomiselni dvojček je odprtih misli, brez dlake na jeziku, en trenutek odlične, v naslednjem slabe volje, hitro spreminja mnenje in premore ogromno domislic ter idej, česar se škorpijon hitro ustraši. On ob sebi potrebuje nekoga, ki mu lahko zaupa, v katerega verjame, se nanj vedno lahko zanaša ter človeka, ki stoji za svojim mnenjem in besedami. Ob dvojčku škorpijon ne občuti varnosti in stabilnosti, brez tega pa ne more zasnovati zveze. Dvojčka najbolj motita škorpijonova ljubosumje in posesivnost. To sta lastnosti, ki jih rojeni v dvojnem znamenju ne prenesejo.

Devica in tehtnica

Device se ponašajo z racionalnim razmišljanjem in realističnim pogledom na svet. Poleg tega premorejo piker humor s sarkazmom, kar tehtnici še zdaleč ne odgovarja. Ona na življenje gleda s svetle strani, prisega na nežno romantiko in je po naravi optimist. Za razliko od device, ki je znana po svojem pesimizmu, s katerim lahko zamori še tako vedro dušo. Kar tehtnico sprva pri devici privlači (in obratno) se kmalu sprevrže v najhujšo nočno moro dveh zaljubljencev iz teh znamenj.

Kozorog in strelec

Kozorog je tradicionalist. Delaven, premišljen, ambiciozen in resen. Kar ne pomeni, da je tog, pomeni pa, da z nogami stoji trdno na tleh, je predan, lahko zelo romantičen, a le ob nekom, ki ga razume in sprejema takšnega, kot je. Kar za dinamičnega in hitrega strelca ne velja. On živi za trenutek, na denar ne gleda kot na naložbo za prihodnost, temveč kot na sredstvo za zagotavljanje užitka, vedno znova krši dogovore, zamuja na zmenke in pozablja na rojstne dneve. Je sproščen in vesele narave, kar je za večino simpatično, a ne za kozoroga. Njega vse to spravlja ob pamet. Na žalost se zveza med njima zato ne obnese.

Lev in riba

Nežne, občutljive ribe premorejo karmično modrost in veliko sočutja do drugih. Levi so po naravi egoisti, zaljubljeni vase ter v zvezi zahtevni. Medtem, ko se pri levu vse vrti okoli njega samega in njegovega pogleda na svet, mu riba skuša prikazati drugo plat zgodbe. A ponosni lev se ne pusti prepričati in občutljiva riba je zato pri njem vedno v senci. Dokler seveda ostane z njim, kar praviloma ni prav dolgo.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: plusi in minusi partnerske zveze s posameznimi znamenji ali pa Horoskop: 6 znamenj, ki so do sebe prestrogi 

Priporočamo tudi: Horoskop: 5 astro znamenj, ki z bivšim nikoli ne ostanejo prijatelji


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)