Horoskop: 10 parov znamenj, ki se jim poroka odsvetuje

Veste, katere kombinacije so po mnenju astrologov obsojene na neuspeh?

24.8.2018 ob 3:30

prepiranje_par_zaljubljenca_zveza_odnos.jpg

Astrologi so za ameriški Cosmopolitan razkrili, da se nekatera znamenja med seboj ne bi smela poročiti, ker jim pač ni usojeno, da bi bili skupaj srečni. Preberite, katere kombinacije so to ... 

Oven in bik

Oven ima močno voljo, za bika pa je značilno, da je zelo trmast. Gre za 'spopad dveh titanov'. Bik hoče vedno vedeti, kako v zvezi stvari stojijo, za ovne pa je značilno, da si želijo svobodo in da počnejo, kar želijo.

Bik in strelec

Strelec je podoben ovnu. Za njih je značilno, da radi uživajo zunaj, kar je lahko za bika nekoliko preveč. On ima raje umirjene večere doma in uživanje v varnem zavetju. Strelec nadvse uživa v različnih miselnih igrah, ki strelcu nikakor niso zabavne ali zanimive.

Dvojčka in kozorog

Gre za dva znaka, ki sta na povsem drugačnih polih. Osebe v znaku dvojčka so znane po tem, da so zabavne in ljubeče, ter da pogosto pridejo v konflikt z deloholiki, kakršni so kozorogi. 

Rak in vodnar

Rak velja za znamenje, ki obožuje dom, vodnar pa rad vandra in uživa zunaj. Oba sta sicer samostojna in delujeta, kot da ne potrebujeta nikogar, a v resnici rak ob sebi potrebuje nekoga. V vodnarjevi naravi je, da ves čas popravlja osebe, tudi ko ga nihče ne vpraša za mnenje, kar zna raka razburiti. 

Lev in škorpijon

Levi se radi dokazujejo in postavljajo kot pavi, za škorpijone pa je značilno, da ne marajo ovinkarjenja in da radi preidejo na bistvo. Škorpijoni nimajo časa za deljenje komplimentov, s katerimi bi pihali levu na dušo in mu 'pumpali' ego. Škorpijoni znajo biti težavni in ljubosumni, zato enostavno ne gredo skupaj z očarljivimi levi, ki se radi spogledujejo.

Devica in strelec

V tem primeru bi definitivno lahko rekli, da se nasprotja ne privlačijo, a ti dve znamenji enostavno ne gresta skupaj. Strelec vidi devico kot preveč zategnjeno, devica pa meni, da je strelec nepremišljen. Prepričana je, da so strelci premalo previdni in da ne vzamejo v obzir človekovih čustev, zato pogosto koga prizadenejo.

Tehtnica in devica

Tudi tehtnica ne prenaša zategnjenosti device. Njihova potreba, da imajo vedno prav, jim gre strašno na živce. Devica rad kritizira tehtnico, zaradi česar tehtnica ves čas dvomi vase.

Škorpijon in vodnar

Obe znamenji imata močno voljo in imata radi stvari pod kontrolo. Se tudi vam sliši to kot recept za katastrofo? Oba znaka namreč želita biti glavna v zvezi in voditi stvari v svojo smer.

Vodnar in bik

Vodnar je za spontanost in spremembo, bik pa se sprememb boji. Rak se raje odloča za manjše in bolj počasne korake. Hitrost teh dveh znakov je tako na povsem različnih nivojih.

Ribi in devica

Ljudje v ribah so sanjači, devica pa je praktični realist. Znamenji se privlačita, a le, če je devica pripravljena in zainteresirana. Znamenji bolje funkcionirata v prijateljski zvezi, partnerski odnos bi bil preveč intenziven.

PREBERITE ŠE // Horoskop: 6 znamenj, ki so do sebe prestrogi ali pa Horoskop: 5 astro znamenj, ki z bivšim nikoli ne ostanejo prijatelji

Avtorica: P. Pa. (povzeto po Cosmopolitanu)
Foto: GettyImages


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)