S pogledom na podobo spoznajte, zakaj se zaljubijo v vas

Prepoznajte, kaj je tisto, zaradi česar je razmerje z vami tako čudovito.

1.3.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

S pogledom na podobo spoznajte, zakaj se zaljubijo v vas

Ljubezen je zapletena, privlačnost sloni na številnih dejavnikih in veliko je lastnosti, zaradi katerih je razmerje z nekom lahko lepo. Teh se je dobro zavedati in jih s pridom izkoristiti.

Kako pa jih prepoznati? Enega od načinov ponuja podoba, na kateri se prepleta več likov. Tisti, ki vam najprej ukrade pozornost določa, kje je vaš vir privlačnosti, katere so lastnosti, ki se jim drugi ne morejo upreti, in kaj si nekdo lahko obeta v zvezi z vami.

Poglejte torej, kaj pomeni, če najprej vidite:

Žensko

Če vašo pozornost najprej ujame ženska, ki sedi na skalah, ste oseba, ki velik pomen namenja čutnosti oziroma senzualnosti.

To pomeni, da cenite drobne in velike radosti življenja in da se tem posvečate tudi v zvezi. Ne zgolj v seksualnem smislu, temveč še z drugih vidikov: napolnjena kad po napornem dnevu, okusna večerja v soju sveč, čutna masaža, drobne pozornosti, razvajanja in še bi lahko naštevali, kako se vaša senzualnost odraža v odnosu do nekoga, ki v vašem srcu igra pomembno vlogo.

Kot partner ste pozorni in ustrežljivi. To ne pomeni, da dovolite, da bi vaš srčni izbranec z vami pometal, pomeni pa, da dobro veste, s čim ga lahko razveselite in vedno znova presenečate. Prav to, da nekoga osrečite in mu zagotavljate udobje ter ugodje, je tudi za vas največja nagrada.

 

Mladega moškega

Če ste najprej uzrli moškega, ki sedi na bregu, v življenju cenite znanje. To sicer ne pomeni nujno, da ste knjižni molj, pomeni pa, da z veseljem osvajate nove informacije, nabirate nove izkušnje in vas ni strah pogledati iz cone ugodja.

Premorete izjemen dar za opazovanje, ne uidejo vam nobene podrobnosti, ste pozorni ter se sočloveku popolnoma posvečate. Vse to so lastnosti, zaradi katerih ste čudovit partner.

Vi se nikoli ne naveličate poslušati partnerjevih zgodbic in prigod, nobena malenkost za vas ni nepomembna in nikoli ne podcenjujete sočlovekovih skrbi ali dosežkov. Nasprotno, kadar potrebuje tolažbo, mu jo vselej ponudite in se veselite se z njim, kadar žanje uspehe. Hkrati ga spodbujate in mu omogočate osebnostno rast, na kakršno prisegate tudi sami.

Laboda

Lepa ptica, ki jo vidite ob pogledu na sliko nakazuje, da ste človek z močnim estetskim čutom in nekdo, ki v še tako neprijetni ter grdi situaciji najde nekaj lepega, v še takšni zadregi zna poiskati pozitivno plat, prežema vas optimizem, ki je velikokrat nalezljiv in zato je vaša družba več kot dobrodošla.

Tudi kar zadeva ljubezenske zveze. Sočloveka znate potolažiti, pomiriti in mu pomagati, da se izkoplje iz črne luknje, v katero včasih pade.

Osebo v čolnu

Če najprej opazite oddaljeno osebo v čolnu, obožujete avanture in le težko dolgo zdržite na enem mestu. Vaša pozornost hitro skače iz ene na drugo dejavnost, ste nemirni in vselej v akciji.

Ko  gre za ljubezen, je vaša najmočnejša točka dejstvo, da brez težav sanje ponesete v realnost.

Za vas ni ovir, vi ste pripravljeni premikati meje, da bi izpolnili želje nekoga, ki ga imate radi, vi znate presenetiti tedaj, ko nekdo to najmanj pričakuje in zato z vami ni nikoli dolgočasno. Ravno nasprotno.

Obraz starca

Podoba starca je nekoliko zakrita in če je najprej ujela vašo pozornost to pomeni, da ste oseba, ki ne živi površno, temveč v življenju vselej išče globlji smisel in pomen.

Ne prenesete opravljanja in puhlic, tisti, ki vas ne poznajo dobro, menijo, da ste vzvišeni in oholi, a ljudje, ki so vam blizu dobro vedo, da imate svoje prioritete, ki jih niste za nikogar pripravljeni spreminjati.

Kot partner ste pogumni in vas ni strah izzivov. Dobro se zavedate, da v zvezi ne sije vedno sonce, da je v odnos treba vlagati trud in tega vas ni strah. Vi ne zbežite takoj, ko se porajajo težave, vi ste jih vedno pripravljeni reševati, premagovati in tudi s pomočjo manj prijetnih trenutkov krepiti intimni odnos.

Povzeto po portalu Your Tango

Morda vas zanima tudi: S pogledom na sliko spoznajte, kakšni ste v ljubezni


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)