Popolna dolžina oralnega seksa

Očitno je tudi oralno razvajanje omejeno s časom.

15.10.2021 ob 5:05 | Foto: Vadim Guzhva/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Popolna dolžina oralnega seksa

Oralni seks je priljubljena spolna praksa. Z vidika dajanja in prejemanja užitka. Res pa je, da ga nekateri ne marajo.

Večkrat, kot moški, ga zavračajo ženske. Razlogi za to so različni, najpogosteje so povezani z moralnimi zadržki in zadrego. So pa tudi osebe, ki se mu izogibajo zato, ker se jim zdi, da zadeva vedno predolgo traja …

Kdaj je priložnost za prvič?

Vse je enkrat prvič, oralni seks pri tem ni izjema. Na vprašanje, kdaj naj bi se zgodil prvič, so v anketi spletnega portala Super drug doctor on line, v kateri je sodelovalo 1100 moških in žensk, štirje od desetih junakov odgovorili, da jih prav nič ne moti, če do njega pride že na prvem zmenku. Z njimi se je strinjala le ena od 10 vprašanih žensk.

Moški ga imajo raje od žensk

Uživajo v oralnem seksu vsi v enaki meri? Očitno ne. Sicer so se vsi, tako moški kot ženske, ki so sodelovali v anketi strinjali, da je oralni seks najboljši s stalnim partnerjem in ne z naključnim junakom. Je pa 52 odstotkov moških povedalo, da obožujejo oralno razvajanje svoje drage. Enako je zatrdilo le 28 odstotkov žensk.

Kako pa je konkretno v zakonih ali daljših zvezah?

Soprogi oziroma partnerji večinoma obožujejo njeno razvajanje, tretjina žensk o obratni situaciji nima posebnega mnenja. 19 odstotkov dam je povedalo še, da kadar jih z jezikom razvaja partner, nikoli ne doživijo vrhunca, le sedem odstotkov moških ima enako težavo.

 

54 odstotkov žensk, ki tako redno zadovoljujejo partnerja, mu dovoljujejo, da ejakulira v njihova usta, za 47 odstotkov moških je to ena ključnih postavk za njihov užitek, le 29. odstotkom pa je mar, ali ona spermo tudi pogoltne ali ne.

Kako dolg naj bi bil oralni seks?

Res je, da glede tega ni pravila in je vsak par zgodba zase. Odgovor z ženskega vidika pa se glasi: dokler ona ne doživi orgazma. Ta je, tako kot pri penetraciji, moškim hitreje dosegljiv in žalostno je, da veliko junakov odneha, preden drago pripelje do končnega užitka.

Moški imajo na drugi strani drugačen pogled: večina je povedala, da je po približno 15 minutah njihov jezik že dokaj utrujen in po tolikšnem času raje nadaljujejo s penetracijo ali prsti.

In sedaj še k njim: kako dolgo naj bi bilo njihovo razvajanje?

Morda bo za mnoge presenetljivo dejstvo, da je največ moških povedalo, da naj bi dober oralni seks trajal 10 minut. Kako dolgo so jih pripravljene razvajati ženske? Največ 11 minut. Odlično, torej je le minuta razlike.

Skratka, glede moškega zadovoljevanja so zadeve veliko bolj enotne, kot glede ženskega.

Kot rečeno, moški bi se trudili 15, povprečna ženska pa orgazem z oralnim seksom doživi v 25. minutah.

Povzeto po portalu Miss7

Preberite še: Osebna izpoved: Zakaj vedno seksam na prvem zmenku

Morda vas zanima tudi: Deli ženskega telesa, ki jih moški obožujejo, ženske pa sovražijo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)