Pet njegovih želja, s katerimi potrjuje moškost

Želi si, da v njem vidite heroja, zaščitnika, zaupnika …

21.12.2016 ob 1:35

par_unsplash.jpg

Vedno sta v razmerju dva, kompromisi so neizbežni in misliti le nase je velik nesmisel. Da pa se bomo imeli v razmerju še toliko lepše, bodite razumne in skušajte prepoznati njegove želje ter čustva. Ne pozabimo, da je v moških še vedno močno prisoten instinkt, s katerim mora biti heroj. Pa instinkt, da zaščiti svojo družino. Kje so še njegove želje po dokazovanju? Poglejmo …

Da bo heroj

Moškim je prirojena potreba po tem, da so heroji, še posebno pred ženskami, na katere želijo narediti vtis. Tisto, ki jo ljubi, želi razvajati, jo zaščititi in reševati iz neprijetnih situacij. V zameno si želi njenega občudovanja.

Da bo sprejet

Ljubezni in sprejemanja si želi ne glede na vse. Moški si želi, da ga njegova ženska sprejme takšnega kot je, z vsemi vrlinami in pomanjkljivostmi. Zaveda se, da bo kdaj kaj pozabil, da ne bo izpolnil vseh pričakovanj, a kljub temu si želi, da njuna ljubezen ni odvisna od takšnih malenkosti.

Da mu ženska prizna, kako čuti

Številne ženske mislijo, da moških sploh ne zanimajo njihovi občutki, da se o čustvih ne želijo pogovarjati. A to še zdaleč ni res. Prav vsak moški si želi vedeti, kaj čuti njegova draga. Ne želi tavati v temi in ugibati, kaj je mislila s tem, ko je rekla to. Strokovnjaki za odnose pravijo, kako partnerji gradijo zid med seboj in postavljajo opeko na opeko, vsakič ko kakšno stvar zamolčijo.

Da se pogovarjajo

Slaba komunikacija je smrt za ljubezenski odnos in vsak moški se tega zaveda. Zato si poleg sebe želijo žensko, s katero se lahko sproščeno pogovarja prav o vsemu. Prav tako pa moški vedo, da je tudi tišina pomemben del komuniciranja. Kdaj jim ni potrebno ničesar reči, da se zavedajo, kako stvari stojijo.

Da ima ženska svoje interese

Za zdravo razmerje morata oba partnerja obdržati svoje hobije, prijatelje in družino. Skratka, ostati mora on/a. Pravi moški si ob sebi ne želi ženske, ki se mu bo popolnoma podredila, želi si partnerice, ki razmišlja s svojo glavo in ne pozablja na svojo identiteto.

Avtor: Da. M. 
Foto: Unsplash


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)