Kako zelo nate vpliva ovulacija

V resnici so ženske v tistih dneh drugačne.

6.6.2016 ob 1:45

punca_shutterstock_277254632.jpg

Narava je poskrbela za vse, tudi za to, da se ženske zdijo moškim najprivlačnejše v prav določenih dnevih v mesecu. Natančneje, med ovulacijo. Čeprav se tega same največkrat niti ne zavedajo, so v dneh, ko so najbolj plodne, resnično drugačne. Tako po videzu kot po obnašanju.

Več zanimivosti iz sveta intime poiščite na Facebooku.

Več časa namenjajo urejanju, pozornejše so na ličila ter na izbiro prave dišave. Raje kot hlače si oblečejo krilo ali obleko, saj tako pokažejo več kože. 

Ko zapustijo dom se začne njihov lov. Hodijo počasneje, občutneje nihajo z boki, bolj se izprsijo, njihov pogled je zvedav, počutijo se privlačnejše in samozavestnejše, kar se nedvomno odraža na njihovem obnašanju.

Postanejo malce divje, zapeljivejše, se več dotikajo in jih bolj, kot sicer privlačijo moški z globljim glasom, močnejšo postavo ter nekoliko poraščenim telesom. 

ovulacija2.jpg

Moškega, ki jim je všeč zavzeto odvračajo od konkurence oziroma od ostale ženske družbe, ljubosumje tedaj pride bolj do izraza.

Ženske, ki so v zvezi, so nežnejše, pozornejše, govorijo počasneje in delujejo bolj seksi. Med plodnimi dnevi so hitreje zagrete za seks, večkrat jim oko uide na druge moške, hormoni pa vplivajo tudi na njihove sanje. Erotične nočne slike tedaj niso nobena redkost.

Njihovo telo v tistih dneh sprošča poseben vonj, ki je moškim izjemno privlačen, v odgovor nanj pa pri njih naraste količina testosterona.

In ko ovulacija mine, se zadeve vrnejo v stare tire. Narava je resnično poskrbela za vse.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)