Horoskop: to moraš vedeti, če si v zvezi s strelcem

Njegov nemirni duh v zvezi vedno znova preseneča.

18.1.2019 ob 8:45

par_zima_sneg_narava_kapa_rokavice_poljub_lice_micna.jpg

Strelec slovi po nemirnem duhu, nezmerni želji po avanturah in odkrivanju novih svetov. Ljubezen z njim je, kot piše Cosmopolitan, res nekaj posebnega.

S kom se najbolje ujema

Ko gre za partnerske zveze, je za strelca najboljša izbira nekdo, ki je rojen prav v tem znaku. Strelci so po naravi hitri, odkriti in brez dlake na jeziku. To pomeni, da so vedno pripravljeni povedati vse, kar jim leži na duši, kar velikokrat vodi v spore, ki hitro izbruhnjeno, prav tako hitro pa tudi potihnejo.

Kajti rojeni v tem znaku nikoli dolgo ne kuhajo zamere. Drugo znamenje, s katero se strelec sklada, je vodnar. Oba na svet gledata s posebnega zornega kota, sta čisto samosvoja in obožujeta takšne ter drugačne miselne izzive.


Sodobni Indiana Jones

Ljubezen z moškim, rojenim v ozvezdju strelca, je nekaj posebnega. To je veselo, kreativno, ekspresivno, avanturistično, domiselno znamenje, ki ne more mirovati. 

Vlada mu Jupiter, planet obilja in širine torej, da ne prenese nobenih meja in omejitev. Želi namreč odprte možnosti za raziskovanje širokih horizontov.

Obožuje potovanja, kjer spoznava nove kraje, običaje ter ljudi. Strelec je nekakšen sodobni Indiana Jones: izobražen, malo poreden, iznadljiv in se mu ni mogoče upreti.


Vselej na pol poln kozarec

Po naravi je optimist. On uživa v trenutku, izkoristi vsako ponujeno priložnost za osvajanje novih znanj, za pomoč nekomu ali za izboljšanje svojih sposobnosti.

Vsak njegov cilj je ambiciozen in morebitne ovire, ki se na poti do njega pojavijo, jemlje kot priložnost za izboljšati sebe.


X faktor

V življenju išče nekaj, kar je vredno oboževati. V vsakem posamezniku odkriva le najboljše in se resnično poveže samo s tistimi, ki premorejo tako imenovani X faktor, skratka imajo nekaj, zaradi česar jih lahko postavi na piedestal.

Včasih se res zdi prestrog in zahteven, a v resnici si ne želi nič drugega, kot da bi nekdo, ki mu je blizu, iz dneva v dan postajal boljša različica sebe.


Gibanje je njegovo drugo ime

Strelec je vedno v gibanju in do gibanja pripravi tudi osebo, ki mu podari srce. Raje, kot na domačem kavču, skupni čas preživlja v telovadnici ali naravi. Sovraži dolgočasje in v redkih trenutkih brez načrta hitro najde idejo za novo, nepozabno skupno avanturo.

Ta nikoli ni preprosta večerja ali obisk kina. Ne, njegovi načrti vedno vključujejo možnosti in priložnosti početi ali spoznati nekaj novega ter tako razširiti obzorja.


Odkrit in pošten

Rojen v tem ozvezdju ni uganka: tisto kar je očem vidno, tisto dobite. Ne zna držati skrivnosti in vedno, ko nekaj pride v njegove misli, pride tudi na njegov jezik.

Mu manjka taktike? Včasih nedvomno. A prav zato ste lahko prepričani, da boste v njegovi družbi vedno deležni le prave resnice in nikoli ne boste žrtev takšne ali drugačne manipulacije.


Najvišja vrednota: svoboda

Ničesar ne obožuje bolj, kot svobodo. On potrebuje prostor, čas in priložnosti za raziskovanje vsega, kar mu ponuja življenje.

Res je, da njegove besede lahko včasih zabolijo, prav tako tudi dejanja in večkrat se vam bo zdelo, da ste v odnosu z njim nekje na drugem mestu. Kajti to je med drugim znamenje, ki se le težko veže in preda.

Potrebuje veliko časa, preden sploh začne razmišljati o ideji, da bi se že končno ustalil. V morebitni partnerki neredko vidi verigo, ki ga drži na mestu in ovira pri njegovem načinu življenja.

A ko se enkrat vendarle odloči, da zveza ni tako slaba, v njej enako količino avtonomije tudi vrača in nikoli ne omejuje sočloveka. Prav v tem tiči odgovor na vprašanje, zakaj se najbolje ujema z drugim strelcem.


Molk je včasih najboljša obramba

Je hitrih misli in jezika in vsaka najmanjša malenkost lahko pri njemu pomeni povod za  spor. Strelci so glasni in ne skrivajo svojih prepričanj. Ta so jasna, močna in velikokrat nestrinjanje drugih jemljejo kot osebni napad nanje.

Kako ob tem postopati? Spreglejte to. Ne jemljite si preveč k srcu. Samo zavijte z očmi in obrnite nov list. Čez pet minut bo tudi vaš strelec tako ali tako vse pozabil. Ter oprostil.


Ena sama avantura

Strelec v zvezi potrebuje prostor, da lahko diha in se razvija. Je ognjeno znamenje in se boji, da bi njegova naravna iskra ugasnila. Če iščete nekoga za mirne večere, ni pravi za vas.

Če pa iščete nekoga, ob katerem vam nikoli, tudi v spalnici, ne bo dolgčas, si obetate veliko podvigov in nenavadnih doživetji, niste ljubosumni in ljubosumja ne prenesete, potem je za vas idealen.

Sprejmite njegovo posebnost, njegov nemirni duh, hiter jezik, mu sledite na neskončnih odkrivanjih sveta in on vas bo ljubil, življenje z njim pa bo ena sama dogodivščina.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še, kakšna je zveza z:  rakomvodnarjem,ovnomškorpijonomlevomribakomkozorogomdvojčkom ali pa kako ljubosumna so posamezna znamenja

Priporočamo tudi: Horoskop: najboljše pri seksu z vsakim znamenjem


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)