Horoskop: to imej v mislih, če je moški po horoskopu devica

Natančna in dosledna devica v razmerju velikokrat prijetno preseneti.

26.1.2019 ob 4:51

moski_zenska_strast.jpg

Device so posebni ljudje. Znani so po svoji natančnosti, marljivosti in visoki morali. Kako se vse to odraža v razmerju, razkriva Cosmopolitan.

S kom se najbolje ujema

Ker je tako kot devica, tudi bik zemeljsko znamenje, ta par tvori lepo ljubezensko kombinacijo.

Med njima je vedno veliko spoštovanja, hkrati oba cenita delo in si delita etične poglede na svet. Drugo, za devico primerno znamenje je rak. Medtem, ko devica v odnosu z njim skrbi za praktične zadeve, rak zna poskrbeti za ljubečo intimno povezavo.


Vse zmore sam

Devica je šesto znamenje zodiaka. Njen osnovni element je zemlja, zato je resna, prizemljena in verjame samo v tisto, kar vidi. V tem znaku rojen moški je nekoliko sramežljiv, dokaj občutljiv in ker mu vlada Merkur, tudi inteligenten ter ambiciozen.

Rojeni v ozvezdju device so samozadostni ljudje, kar pomeni, da hočejo in zmorejo za vse poskrbeti sami. Ne glede na to, ali so zasuti z delom ali se jim doma pokvari vodovodna napeljava, misel na to, da bi koga prosili za pomoč, pri njih pride zadnja.


Praktična ljubezen

Ker so po naravi praktični, ljubezni ne izkazujejo z, v njihovih očeh, nepotrebnimi romantičnimi gestami, temveč s praktičnimi dejanji, s katerimi sočloveku olajšajo življenje.

Svojih čustev ne obešajo na veliki zvon in niso najbolj naklonjeni javnemu izkazovanju ljubezni. To raje prihranijo za domače zavetje.


Spogledovanje je šibka točka

Spogledovanje ni vrlina moškega, ki je po horoskopu devica, se pa ponaša z odličnimi komunikacijskimi sposobnostmi in premore posebno vrsto humorja, s katerim vas bo zagotovo ob vsaki priložnosti znal nasmejati. Rad se uči ter osvaja nova znanja, vsako priložnost izkoristi za izboljšanje sebe.


Poosebljena popolnost

Rojeni v tem ozvezdju so pregovorno perfekcionisti in želijo ter pričakujejo le najboljše od najboljšega. Zato ste lahko prepričani da vas moški, ki je po horoskopu devica in je v zvezi z vami, zagotovo ljubi in ceni.

V njegovih očeh ste namreč najboljši približek popolnosti, v vas vidi nekoga, s katerim bi lahko oblikoval domala idealen odnos, to zna ceniti in si za ljubezen, ne glede na to, kako natrpan je njegov urnik, vedno vzame čas. Za druženje ali za pomoč. In kaj je pri tem najboljše? Ničesar ne pričakuje v zameno. Dovolj je že iskrena zahvala.


Egoizma ne pozna

Devica v razmerju vedno na prvo mesto postavi partnerja. To pomeni, da bodo vaše potrebe vselej pred njegovimi. Da, tudi v spalnici. Potem, ko bo vaš dragi spoznal, kaj vam med rjuhami resnično odgovarja, bo vaš užitek povzdignil na nov nivo.


Visoka pričakovanja in dvojna merila

A čeprav je na videz skoraj popoln tudi sam, ima seveda temno plat. Ta se skriva prav v njegovi predstavi o idealnem svetu, idealnem domu, idealni službi in še bi lahko naštevali. Pikolovstvo in perfekcionizem sta namreč tista, ki partnerje devic največkrat spravljata ob pamet.

On se bo zapičil v vsako malenkost, iskal dlako v jajcu in opazil tisto, kar resnično ne bi nihče drug. Zato je razmerje z njim ob dobrih dnevih lepo in prijetno, kadar pa je malo slabe volje, bi si večkrat najraje populili vse lase.

Delaven in marljiv devičnik premore še eno temno plat: velikokrat ima dvojna merila. Njegov dom je lahko v čistem razsulu, a ko bo obiskal vas, bo zavijal z očmi, ker včeraj niste pomili posode.

In če se mu bo zazdelo, da ga ne ljubite ali cenite dovolj, pozor! Deležni boste pasivne agresije in pikrih pripomb. Pa naj bo na račun vašega obnašanja, videza ali neurejenega stanovanja.


Strah pred kritiko

Čeprav je velikokrat kritičen do ostalih, kritike na svoj račun ne prenese najbolje. Kajti ob njej spozna, da le ni tako popoln, kot si sicer domišlja. Tudi njegova bojazen, da ga boste morda zapustili, je dokaj moreča. A temu se se je mogoče izogniti. In sicer tako, da mu čim večkrat poveste, kako ga cenite, spoštujete, ljubite in ga imate radi.


Odkrita komunikacija in pohvale za lepo zvezo

Ključ, kako z devičnikom osnovati dober in trajen odnos je v tem, da ste do njega odkriti in neposredni. On zna poslušati in hkrati jasno povedati, kaj od nekoga pričakuje ter želi. Brez dlake na jeziku vam bo zaupal težave, dvome in skrbi, to pa pričakuje tudi od vas.

Odprta komunikacija je v zvezi z njim velik plus. Prav tako ga čim večkrat pohvalite, pokažite zanimanje za njegove hobije in ga povprašajte za nasvet. S tem mu boste vedno znova zagotovili občutek, da je cenjen in ljubljen.

To sta občutka, ob katerih devičnik v vsaki zvezi zacveti in vanjo vloži maksimalno truda ter energije. Seveda, saj se je, če vidi, da je vredno, pripravljen potruditi, da bi bil odnos (skoraj) popoln.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še, kakšna je zveza z: rakomvodnarjemovnomškorpijonomstrelcemlevomribakomkozorogomdvojčkomtehtnico, bikom ali pa kako ljubosumna so posamezna znamenja

Priporočamo tudi: Horoskop: najboljše pri seksu z vsakim znamenjem


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)