Horoskop: takšna je ljubezen z moškim, rojenim v znamenju bika

Zaradi drugih kvalitet je njegovo pregovorno trmo v zvezi zlahka spregledati.

24.1.2019 ob 4:56

par_ljubezen_pogled_micna.jpg

Trmasti, odločni, zanesljivi in stabilni. To so besede, ki nabolje opišejo rojene v ozvezdju bika. Tudi ko se zaljubijo, ostanejo trdno na tleh, a kljub temu znajo pokazati, kaj v resnici čutijo. Kakšen je zaljubljen bik, razkriva Cosmopolitan.

S kom se najbolje ujema

Z devico ali kozorogom. To sta znamenji, ki sta tako kot bik, zanesljivi, resni, delavni in prizemljeni. Prav to je razlog, da sta najboljši za nekoga, ki je rojen v tem ozvezdju. Temu v prid govori tudi dejstvo, da so vsi ti zemeljski znaki, ter se ujemajo na večini področjih življenja.

Z nogami trdno na tleh

Bik je drugo znamenje zodiaka. Ker je njegov element zemlja, so rojeni v njem stabilni, realni, nekoliko bolj zaprti vase in da, trmasti. Življenje z bikom ne obljublja zvenečih romantičnih izjav ter drugih gest. A to je ob zvestobi in predanosti mogoče spregledati.

Rojeni v tem ozvezdju veljajo za najbolj zveste posameznike, ki svoja čustva izražajo s praktičnimi dejanji in ne z besedami. Ne marajo presenečenj, a to ne pomeni, da zveza z njim ni zanimiva ter drugačna.

Brez hitrih sprememb

To je umirjeno znamenje, kar pomena da življenje živi počasi. Ob njem ne boste deležni nenadnih domislic, norih idej, kako preživeti teden in hipnih odločitev za vikend pobeg. On živi po ustaljenih tirnicah in ni najbolj naklonjen spremembam. Bežne zveze in naključna razmerja niso zanj. V odnosu išče prav tisto, kar ceni v življenju nasploh: resnost, zanesljivost in varnost. Če mu je vse to dano, se izbranki preda z dušo, srcem in telesom.

Kombinacija osnovnega elementa in vladajočega planeta je v resnici idealna za trajne zveze: zaradi vpliva Venere ceni ljubezen in premore veliko srce, zaradi zemlje pa svojih čustev ne obeša na veliki zvon in ne dopušča, da bi zameglila njegov razum.

Kar ne pomeni, da jih ne premore. Nasprotno. To, da vas ljubi boste vedeli, ker se boste lahko vedno zanesli nanj, vam bo vselej pripravljen pomagati, vas bo vedno postavil na prvo mesto ter na vse mogoče načine poskrbel, da bi vam bilo ob njem čimbolj prijetno.

Ljubimec z veliko začetnico

Ko gre za fizično plat razmerja ste zadeli terno. Kajti biki premorejo naravno čutnost, močan libido ter cenijo seks. V njem so prav takšni, kot v odnosu na sploh: počasni, nežni in skrbni ter z dolgo predigro poskrbijo, da njihova draga uživa prav tako, kot oni sami.

Če je vaša simpatija po horoskopu bik, ste lahko prepričani, da boste ob njem deležni dolgega seksa z veliko dotikov in razvajanja. Res je, da se velikokrat ujame v rutino, a če to pomeni, da vas vsakič znova pripelje do orgazma, mu jo lahko štejete v plus.

Rutina in trma

Prav stabilnost in priseganje na rutino sicer lahko zvezo z bikom popelje v malo kalne vode dolgočasja. Težko ga je premakniti iz njegove cone udobja, trmasto zagovarja svoj način življenja, kar sicer ne pomeni, da ga ni mogoče premakniti s kavča, pomeni pa, da boste vi tista, ki bo morala skrbeti za rezervacijo počitnic, dopusta in za načrtovanje izletov. S svojimi namerami ga le dovolj hitro soočite. Kajti bik mora imeti načrt. Presenečenja so zanj velik ne.

Tudi njegova pregovorna trma je lahko velika težava. Tako prepričan je vase, da se za nobeno ceno ne pusti prepričati, da se moti. Tako zaverovan je v svoje sposobnosti, da gre nemalokrat z glavo skozi zid, kar ne govori vedno v prid odnosu. A prav trma v kombinaciji s pridnostjo je tista, ki ga praviloma vedno pripelje do cilja. On ne bo odnehal, čeprav bi vsi drugi že dvignili roke.

Telesni užitki na prvem mestu

Če bi radi z bikom osnovali lepo zvezo, vključite vanjo veliko dotikov in poljubov (zadeve naj ostanejo preproste, on ni ravno za eksperimentiranje), razvajajte ga z okusno hrano in pijačo. Pregovorni hedonist bo to nedvomno primerno nagradil. Ne pripravljajte mu presenečenj in mu svoje ideje predstavljajte počasi, da jih bo lahko sprocesiral ter umestil v svoj urnik. Bodite do njega pošteni, kajti če česa ne prenese, je to laž in vedite, če je v zvezi z vami, vas resnično ljubi. Sicer se ne bi niti trudil.

Vaš bik je namreč izbirčen, preprost človek s preprostimi potrebami. Morda res ni najbolj spontan in ni gonilo družbe, a nanj se lahko vedno zanesete in mu zaupate. Kar pa nedvomno ni od muh.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še, kakšna je zveza z: rakomvodnarjemovnomškorpijonomstrelcemlevomribakomkozorogomdvojčkom, tehtnico ali pa kako ljubosumna so posamezna znamenja

Priporočamo tudi: Horoskop: najboljše pri seksu z vsakim znamenjem


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)