Horoskop: tako je, če si v ljubeznski zvezi z dvojčkom

Z nekom, ki je po horoskopu dvojček, v razmerju nikoli ni dolgočasno.

13.1.2019 ob 5:46

mlad_par_ljubezen.jpg

Dvojčke spremlja sloves nemirnih klepetulj, ki hitro spreminjajo svoje mnenje. Kako pa ljubi moški, ki je na svet prijokal v tem ozvezdju? Odgovor ponuja Cosmopolitan.

S kom se najbolje ujema?

Škorpijoni in dvojčki tvorijo odlično kombinacijo. Prvi namreč premorejo neizmerno globino ter zvrhano mero skrivnostnosti in pri odkrivanju temačnih globin škorpijona dvojčku ni nikoli dolgčas. Vodnar je drugo znamenje, ki se z njim lepo sklada.

Razlog je podoben kot pri škorpijonu: zadržan in skrivnosten vodnar s svojim značajem poskrbi, da je za dvojčka vedno ravno prav zanimiv.

Družaben, a ne preveč romantičen

Dvojček je tretje znamenje zodiaka, njegov element je zrak, kar pomeni da je odprt, komunikativen in vselej v gibanju. Potrebuje vedno nove izzive in širok krog za druženje. Dvojček zlahka navezuje stike, spoznava ljudi in snuje nova prijateljstva. Sicer ni najbolj romantičen, a življenje z njim obljublja nepozabne trenutke in prav takšne spomine.

Večni otrok

V tem znamenju rojen moški je mladostno razigran, včasih kar malo otročji ter zato v vsak odnos prinaša zvrhano mero svežine.

Če je vaš dragi po horoskopu dvojček pričakujte, da boste znatno razširili svoj krog prijateljev ali vsaj znancev. Kjerkoli bosta, bo naletel na njemu znane ljudi, stare sošolce, sodelavce ali prijatelje prijatelja, s katerimi se je nekoč srečal. In ko vama bodo prekrižali pot, se bo z njimi spustil v debato.

Njegove komunikacijske sposobnosti so res navdušujoče in zlahka boste ob njem okrepili tudi svoje, saj vas bo nevsiljivo potegnil v klepet z nekom, ki ste ga prvič srečali.

Neprecenljivo znanje

Dvojčki se radi učijo, spoznavajo novosti in so večkrat malo obsedeni s sodobno tehnologijo. Oni potrebujejo stalno mentalno stimulacijo. Le partner, ki jim to omogoča, lahko z njimi osnujejo trajno zvezo.

Če ste zgovorni, premorete široka znanja z različnih področji, si upate povedati mnenje, čeprav je drugačno od njegovega, radi sledite času ter obožujete zabavo, boste zagotovo poskrbeli, da se vas vaš dvojček nikoli ne bo naveličal.

Dolgočasje je velik ne

Ker mu vlada Merkur, je zabaven, igriv in nagajiv, zato zveza z njim nikoli ne zapade v rutino. Tudi v postelji vas s tega vidika ne bo razočaral. On je vedno in povsod pripravljen na vse.
Ker je zračno znamenje, je dvojček zelo čustven, teh čustev ne zadržuje in skriva v sebi, temveč jih z obnašanjem in besedami odkrito izraža.

Je hiter in impulziven, velikokrat njegov jezik prehiteva misli, brez dlake na jeziku pove, kaj mu leži na duši in sproti rešuje zadrege ter dileme.

Čeprav dvojčke spremlja sloves dvoličnega znamenja, v resnici tisto kar vidite, tisto dobite. Ob njem ne boste deležni čustvenih igric, dvomov in manipulacije. Kot rečeno, on vse pove, res pa je, da je dokaj spremenljivega razpoloženja in včasih sprva ne boste vedeli, zakaj se je iz nasmejanega tako hitro narisal mrki obraz.

Mojstri besed, ne pa tudi dejanj

Res je, dvojček ima nešteto zamisli in idej, a na žalost je večji mojster besed, kot dejanj. Velikopotezni načrti velikokrat ostanejo le v njegovih mislih, neredko se zgodi, da začetega ne konča in za seboj pušča nemalo na pol dokončanih projektov, katerih se loti z veliko vnemo, ki pa ga hitro mine.

A ne zato, ker bi bil len, temveč ker se hitro začne dolgočasiti in zato išče vedno nove izzive. Da, tudi v zvezi: če česa ne prenese je to ustaljenost. Tedaj iz razmerja preprosto odide. Tako impulzivno ter včasih nepremišljeno, kot začenja druge projekte, ravna tudi z ljubeznijo, kar včasih ni ravno najboljša popotnica.

A kot rečeno, dokler je v zvezi pestro in dovolj mentalne stimulacije ter komunikacije, v njej vztraja in skrbi, da so zadeve vselej drugačne in zanimive.

Brez svobode ne gre

Da bi torej odnos z njim uspel, morate znati dobro poslušati in veliko govoriti ter svojemu dvojčku zagotoviti dovolj osebne svobode. Tudi brez nje ne more živeti. Zvečer, ko bosta končno sama, se vam bo v zahvalo posvetil tako, kot se spodobi.

Po napornem dnevu bo znal na vaš obraz priklicati nasmeh ali vam ponuditi ramo za tolažbo in v kolikor boste otroku v sebi dovolili, da čim večkrat pride na plano, se vama z dvojčkom obeta lep, zanimiv in dinamičen odnos.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: kako ljubi škorpijon ali pa Horoskop: tako je, če si v zvezi z moškim, ki je rojen v znamenju rib

Priporočamo tudi: Tako je, če ljubiš moškega, ki je po horoskopu lev


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)