Ne zanemarite njegovih bradavičk in drugi namigi za res vroč seks

Prava stimulacija erogenih con telesni ljubezni pričara nove dimenzije.

15.9.2019 ob 5:45 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Ne zanemarite njegovih bradavičk in drugi namigi za res vroč seks

Nasveti za boljši seks vedno pridejo prav in tokrat ima Women's Health nasvete za ženske. Natančneje, kako se igrati z moškimi erogenimi conami.

Če jih boste upoštevali, bo intimni akt z vami v njegovih očeh (še) boljši.

Postanite mojstrica v poljubih

Tako pri moških, kot pri ženskah vroči poljubi v možganih spodbudijo sproščanje dopamina, nevrotransmitorja, ki prinaša ugodje, so zapisali v publikaciji The American Journal of Medicine.

In da bi njega prav posebej spodbudili, sledite nasvetu seksologinje Carol Queen: "Njegove ustnice pobožajte z jezikom, nato ga z zobmi nežno ugriznite v spodnjo ustnico, temu naj sledi vroč in strasten poljub. Na videz drobna poteza znatno oplemeniti poljube ter prebudi njegove vroče misli in telo."

Igrajte se z njegovimi ušesi

Le redki se zavedajo, kakšen učinek ima na spolno slo stimulacija ušes.

Zato na seznam tehnik zapeljevanja dodajte sledečo: z ustnicami ali jezikom se sprehodite po robu njegovega uhlja in mu pri tem kaj nežnega ali porednega zašepetajte: "Ti je všeč, ko se te dotikam?"

Ne bojte se njegovih mod

Brez grobosti, kajti to je res občutljivo področje moškega telesa. A nežno stiskanje, sesanje in razvajanje z jezikom ga bodo pripeljali na rob norosti, je prepričan seksolog Charlie Glickman.

Ko gre za predigro priporoča sledečo tehniko: "Z dlanmi objemite njegove testise jih nekoliko pridržite, nato pa z blazinicami prstov rahlo potujte po njih."

Ne pozabite na vrat

Tudi vrat je posut z nešteto živčnimi končiči, ki se skrivajo pod tanko kožo, prav zato je ta del telesa močna erogena cona.

"Izkoristite prednost poljubljanja zadnjega dela vratu z rahlo odprtimi ustnicami in pri tem mrmrajte. Kombinacija toplote in nežnih tresljajev bo v njemu prebudila občutke, ki jih prej sploh ni poznal," je prepričana seksologinja Emily Morse.

Penisu namenite dodatno pozornost

Ker občutljiva erektilna tkiva ležijo v notranjosti njegovega organa, se tedaj, ko je ta v erekciji poslužite tehnike, ki ga bo dodatno spodbudila.

Čvrsto ga primite z roko in jo pomikajte po njem, spreminjajte hitrost in pritisk ter opazujte odziv, ki vas zagotovo ne bo razočaral.

 

Ne zanemarite njegovih bradavičk

Ne samo ženske, občutljive so tudi moške bradavičke. Kot navaja publikacija Cortex, so prav te ena najmočnejših erogenih con pri obeh spolih.

Zato jih sesajte, nežno grizljajte in ob enem s prej omenjeno tehniko razvajajte njegov penis. Kombinacija mu bo prinesla prav posebno zadovoljstvo.

Vključite glavo

Oziroma glavico. Penisa. Na njej je veliko več živčnih končičev kot na ostalem delu, zato ji nedvomno gre nameniti pozornost.

Na prste nanesite lubrikant in po njej krožite z gibi v obliki črke O, med oralnim seksom pa se z jezikom sprehajajte po njej in jo nežno sesajte.

Privoščite mu zabavo s prostato in presredkom

Presredek je predel, ki se nahaja med korenom penisa in analno odprtino ter pod katerim se skriva prostata. Po tem delu telesa se sprehodite s prsti ali jezikom in prostato stimulirajte z zunanje strani.

Lahko pa stopite korak naprej, na prst nanesete lubrikant, ga ustavite v njegov anus in z njim poiščete točko vrelišča.

Če noben od vaju ni naklonjen analni stimulaciji, še vedno lahko ostaneta pri zunanji. Konec koncev je pomembno, da je tisto, kar počneta tedaj, ko sta sama, obema po volji.

Preberite še: Del ženskega telesa, ki ga moški obožujejo (pa še sami ne vedo, zakaj)

Morda vas zanima tudi: Zakaj so dotiki tako pomembni za zdravo razmerje (in kako poskrbeti, da jih bo še več)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)