Moški tedna: Od čudaka v Harryju Potterju do velikega zapeljivca

Matthew Lewis je angleški igralec, ki smo ga v vlogi Nevilla Velerita spremljali v uspešni filmski franšizi, posneti po knjigi o mladem čarovniku Harryju Potterju. Kako je videti danes? Čudovito!

17.6.2017 ob 5:10

2.jpg

Da vam bo v prihajajočih poletnih mesecih vedno dovolj vroče, bo Mična poskrbela s tedenskim izborom zapeljivcev, katerih plakate bi še pred leti verjetno lepile na stene svojih spalnic. No, ne bomo zamerili, če si kakšno od spodnjih fotografij shranite na ohranjevalnik zaslona. 

Matthew Lewis nam je najbolj znan po vlogi Nevilla Velerita v filmski franšizi o Harryju Potterju, kjer je igral nerodnega, a srčnega čarovnika, ki pa je danes videti vse prej kot to.

1.jpg

Hollywoodski zapeljivec se z igro sicer ukvarja že od petega leta, njegovi rumeni zobje in štrleča ušesa v filmu pa sta bili pravzaprav protezi, ki ju je moral nositi, da je bolj ustrezal liku. Matthew se je sicer že med snemanjem filmov začel razvijati v visokega in izklesanega zapeljivca, kot je priznal v enem od intervjujev, pa ga je zaradi tega že zaskrbelo, da bodo na mesto Nevilla postavili koga drugega. Rešili so ga kostumi in podložena obleka, ki mu je dodala nekaj kilogramov.

3.jpg

Matthew je pozornost oboževalk pred nekaj leti množično pritegnil z naslovnico revije Attitude, kjer je poziral v Armanijevih spodnjicah in zgoraj brez. Pravzaprav se je zaradi množičnega navala celo sesula spletna stran revije. Prav nič drugačen odziv ni bil, ko je poziral v spodnjicah s podpisom Hugo Boss. 

Igralec svoje sledilke zabava tudi na Instagramu, kjer je pokazal, da ima tudi dober smisel za humor. Ena ob njegovih objav je fotografija njegovega izklesanega telesa, na katero je s photoshopom pritrjena njegova glava iz časov prvih filmov o Harryju Potterju. Pospremil jo je z oznako "zastrašujoče".

4.jpg

Lewisova igralska kariera po Potterju še vedno traja, lani je zaigral v filmu Ob tebi (Me Before You), prav tako posnetem po knjižni uspešnici, z umetnimi brki pa igra v uspešni seriji Razparačeva ulica (Ripper Street).

In njegovo zasebno življenje? Zapeljivec, ki bo prihodnji teden upihnil 28. svečko, je od konca lanskega leta zaročen z organizatorko dogodkov Angelo Jones. Zaprosil naj bi jo pred Eifflovim stolpom v Parizu, le štiri mesece zatem ko je gospodična podpisala ločitvene papirje iz svojega prvega zakona.

A post shared by Matthew Lewis (@mattdavelewis) on

Avtor: F. M.

Foto: Instagram, IMDb, Attitude

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)