Moški s to krvno skupino so najboljši ljubimci

Očitno na sposobnosti med rjuhami vpliva tudi krvna skupina.

19.6.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Moški s to krvno skupino so najboljši ljubimci

Osebe s krvno skupino 0 slovijo kot velikodušni seksualni partnerji, katerim veliko pomeni zadovoljstvo druge strani. Se zgodi, da na ta račun trpi njihov užitek, vendar jih to ne moti.

Drži sicer, da krvna skupina 0 med populacijo ni najbolj pogosta, je pa dokazano najstarejša. Strokovnjaki verjamejo, da so se iz te skupine razvile ostale, piše portal Nature and Society magazine, kjer so zapisali še, da so ljudje s to krvno skupino po naravi optimistični, odgovorni in predani.

Imajo tudi šibke točke: velikokrat jih mučita stres in dolgočasje ter so zato včasih nagnjeni k samo destruktivnemu obnašanju, praviloma pa znajo uživati življenje, se dobro znajdejo v različnih situacijah, slovijo po izjemnem logičnem razmišljanju, po naravi so ambiciozni in veliko zadovoljstva najdejo tudi v seksu.

Varnejši pred erektilno disfunkcijo

Da junaki s krvno skupino 0 redkeje od tistih, s skupinami A, B in AB odpovedo v postelji, trdijo znanstveniki s turške univerze Ordu. Ti so dokazali, da je pri moških v ostalih krvnih skupinah možnost za erektilno disfunkcijo v katerem koli obdobju življenja štirikrat višja v primerjavi z moškimi s krvno skupino 0.

 

"Moški s krvno skupino 0 so pravi srečneži, saj je pri njih veliko manjša možnost, da bodo, v primerjavi z ostalimi, med rjuhami razočarali," so zapisali na podlagi svojih rezultatov in dodali, da kako natančno krvna skupina vpliva na erekcijo in spolno moč, še ni znano, se pa bodo potrudili razvozlati tudi to uganko.

Povzeto po portalu Proven

Preberite še: 8 seksi vprašanj, ki jih moški ne upajo zastaviti

Morda vas zanima tudi: Tri opozorila, da bo v postelji razočaral (prepoznaj jih še preden prideta do nje)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)