Tekaški copati s skrivnim nabojem energije

Adidasov PureBOOST X tekaški copat je narejen izključno za ženske tekačice.

10.8.2016 ob 5:25

BD_ADIDAS_FW16_PS_C06_001160.jpg

Se med tekom na trenutke počutiš tako svobodno, da bi lahko kar poletela? Tek je res neverjeten, lahko te povsem zasvoji, pripravi do postavljanja vedno novih in novih izzivov ter v nas vzbudi samozavest, da bomo zmogli. Vsakič malo dlje.

BD_ADIDAS_FW16_PS_C01_000014.jpg

Je šport, ki zahteva vztrajnost , a je ta vedno znova nagrajena. Osvobujoč občutek med tekom je tisti, ki nas motivira h gibanju in navda z energijo. Naš tek bo še bolj energičen z novimi adidasovimi tekaškimi copati PureBOOST X, ki s svojim nepritrjenim lokom in vmesnim BOOST podplatom poskrbi za močan naboj energije.

Karakteristike copata PureBOOST X

Tesno prilegajoč copat združuje visoko zmogljivost, eleganten videz in udoben občutek, ki ga zagotavlja tisočerica energijskih kapsul BOOST™ v kombinaciji z nepritrjenim lokom. Model novih copat PureBOOST X zaobjame stopalo od prstov do peta, inovativni nepritrjeni lok pa ponuja podporo naravni krivini vašega stopala. Nepritrjeni lok je izdelan iz prilagodljivega in raztegljivega mrežastega materiala, ki se ovija okoli sredine stopala ter optično ustvarja videz ožje silhuete. Kot že rečeno, vmesni BOOST podplat skrbi za energičen korak, medtem ko zunanji podplat Stretch Web zagotavlja fleksibilnost in svobodno gibanje v vsakem trenutku. Visoko zmogljivi copati za lahkoten korak so ključ, ki ohranja in spodbuja ljubezen do teka ter vzdrževanja telesne pripravljenosti.

FW16_PureBoostX_PR_FTW_1500x1500_Hero.jpg

Ti je pomemben tudi videz?

Novi adidasovi copati so izjemno futurističnega videza, a so oblikovalci mislili tudi na vidik, ki je za ženske pomemben. Atraktivnost. Kombinacija živo roza barve in vesoljske oblike je ravno to, kar žensko tekačico še bolj prepriča h gibanju. 

Copati so bili ustvarjeni na podlagi večletnih adidasovih raziskav ženskega teka in sodelovanja z več stotimi športnicami iz vsega sveta. Večina dosedanjih tekaških copat je bila namreč zgolj prilagojena različica moških modelov, PureBOOST X pa so bili oblikovani z mislijo na unikatne značilnosti ženskega teka. Edinstvene tekaške copate v rožnati barvni paleti so primerne za izkušene tekačice in tiste, ki z nabiranjem kilometrov šele pričenjate.

BD_ADIDAS_FW16_PS_C06_001178_FB.jpg

oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)