Eno leto brez dezodoranta na vročih Havajih? Je mogoče!

Kaj se zgodi, če eno leto ne uporabljamo dezodoranta.

2.11.2016 ob 12:55

pazduha_naslovna.jpg

Po tem, ko je pred dvema letoma javnost presenetilo gibanje No poo, katerega pripadniki ne uporabljajo šamponov za lase, rezultat pa se kaže v veliko lepših laseh, je sedaj 22-letna Alyse Brautigam priznala, da že eno leto ne uporablja dezodoranta.

Zvezda You Tube kanala na svojem vlogu zatrjuje, da njeno telo ne oddaja nobenih neprijetnih vonjav. Dezodorantov ne uporablja od oktobra 2015, se pa drži veganske diete, njena prehrana je celo večinoma presna. Prav zaradi nje, pravi sama, telo ne oddaja nobenega vonja. »Hormoni so se uravnovesili, telesni vonj pa precej spremenil,« pravi Alyse, ki živi na Havajih in se redno giba ter tudi prepoti v telovadnici. »Nisem ena tistih ljudi, ki se ob športu ne potijo. Po koncu vadbe sem lahko zelo prepotena.«

--> Preberi še: Naredi sama - Učinkovit domači dezodorant

»Naše telo spreminja vonj, glede na to, kaj vnesemo vanj,« meni Alyse in dodaja, da surova hrana ne oddaja nobenega vonja, medtem ko lahko pečena in kuhana živila hitro zavohamo.

Mlada Havajčanka, ki si po slikah sodeč prav tako ne odstranjuje dlak pod pazduho, je še povedala, da če je njen vonj kdaj moteč, si med dnevnimi opravki z vodo umije pazduhe.

Avtor: Da. M. 
Foto: Instagram, Youtube


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)