Zahtevajte več od svojega sesalnika

Predstavljajte si, da bi tla svojega doma lahko vsakodnevno posesali, pomili in posušili, pri čemer bi vam ostalo dovolj čas za vaše najljubše aktivnosti.

28.11.2017 ob 9:20

SesalnikPhilipsPowerProAquaFC6404.jpg

Pozabite na dolgotrajno pospravljanje pred prihodom gostov, saj lahko le v nekaj korakih posesate drobtine in dlako hišnega ljubljenčka s tal ali sedežne garniture, mimogrede pa še pomijete tla. Sesalnika AquaTrio Pro in PowerPro Aqua zmoreta vse to! Da lahko več časa namenite pomembnejšim stvarem.

Philips PowerPro Aqua: Popoln za hitro čiščenje doma

Kaj, ko bi lahko del svojega vsakdana, ki je sestavljen iz drobtin na kavču, prahu pod posteljo in sledi blatnih čeveljcev preprosto posesali, po želji pa tudi hitro in učinkovito pomili v pozabo? Naj vam pri tem pomaga lahek in okreten sesalnik Philips PowerPro Aqua, s katerim hitro in povsem preprosto odstranite vsakdanje nečistoče.

SesalnikPhilipsowerProAquaHANDHELD.jpg

Pri uporabi sesalnika PowerPro Aqua za seboj ne boste vlekli nerodnega kabla ali redno na nakupovalni seznam dajali vrečke za prah, saj vam kar 40 minut omogoča brezžično sesanje, posodo s prahom pa preprosto izpraznite in splaknete pod vodo. Poleg možnosti pomivanja vseh vrst tal, model FC6404 nudi tudi dodaten snemljiv ročni sesalnik, ki je kot nalašč za sesanje težje dostopnih kotičkov vašega doma. Tudi dlaka hišnih ljubljenčkov zanj ne bo prevelik zalogaj.

Philips AquaTrio Pro 3-v-1: obenem temeljito sesa, pomiva in suši

Izredno zmogljiv sesalnik Philips AquaTrio Pro s 50 % manj napora in porabljenega časa pomaga do brezhibno očiščenih površin s tremi neprecenljivimi funkcijami: sesanjem, pomivanjem in sušenjem. Praktičen hišni pomočnik je nadvse primeren za čiščenje večjih stanovanjskih površin, saj lahko z enim rezervoarjem vode očistite več kot 60 m2 tal, z ali brez čistilnega sredstva.

SesalnikPhilipsAquaTrioProFC7088.jpg

Dva ločena zbiralnika za vodo poskrbita, da vselej čistite s čisto vodo – toplo ali hladno, pri tem pa ni skrbi, da se tla po čiščenju ne bi posušila, še preden v stanovanje stopijo obiski. Hitro vrtenje krtač namreč ustvarja zračni tok, ki tla posuši 50 % hitreje v primerjavi z običajnim čiščenjem. Ko zaključite, sesalnik postavite na poseben podstavek, kjer se samodejno očisti, sami pa ta čas izkoristite za aktivnosti, ki so vam res v veselje.

Sesalnik Philips AquaTrio Pro je posebej primeren tudi za družine z alergiki, saj uniči do 99 % bakterij in zmanjšuje alergene delce, kar je potrdila fundacija za raziskovanje alergij ECARF. Obenem pa skrbi tudi za čisto okolje - AquaTrio Pro namreč prihrani do 50 % energije in 70 % vode.

Philipsova sesalnika na preizkušnji

Ob ustvarjanju družine, skrbi za malčke in hišne ljubljenčke, ob hkratnem usklajevanju kariere, prostega časa, športa in počitka, postane dober sesalnik eden naših najboljših prijateljev, od katerega lahko sedaj zahtevamo še več v krajšem času. To še posebej dobro vedo mamice blogerke Misija mamica, Z ljubeznijo, mama., Mamina maza in Nepopolna mama, ki preizkušajo sesalnik AquaTrio Pro. Model PowerPro Aqua pa je na preizkušnji pri najbolj »cool« slovenski družini vlogerja Cool Fotra.

Nekaj njihovih vtisov:

»Po testiranju Philipsovega sesalca AquaTrio Pro, sem ostala brez besed. Nisem pričakovala, da bo sesalec dejansko tla tudi pobrisal. … Najbolj me je navdušilo dejstvo, da je sesalec, kljub sposobnostim, še vedno dovolj tih, da lahko sesam tudi, ko Luka spi. … S sesalcem AquaTrio Pro je čiščenje enkrat hitreje in (skoraj) ti ostane še dovolj časa, da se v miru usedeš.«
Nepopolna mama 

»Edina stvar, ki jo počnem vsaki dan in jo enostavno moram narediti, je sesanje. Skupaj s tremi otroki se v naše stanovanje prikrade tudi nekaj peska, kamenja, včasih celo blata, tukaj pa so še razne drobtine, prah, koščki papirja in druga umazanija. Vedno je nekaj. … S tem sesalcem sem celotno stanovanje posesala hitreje, kot prej samo kuhinjo. In to pomeni, da je stanovanje hkrati posesano in pobrisano ter da se tla zelo lepo svetijo in imaš dejansko občutek svežine in čistoče! Vau, kajne? … Ta sesalec priporočam vsem, ki jim primanjkuje časa za čiščenje, pa bi vseeno radi imeli urejeno. Nisem še slišala za mamico, ki ne bi vsaj enkrat na dan sesala, sem pa slišala za ogromno mamic, ki bi si želele večkrat pomiti po tleh. Navdušena sem, da sem našla sesalec, ki naredi oboje hkrati in z veseljem ga priporočam naprej
Z ljubeznijo, mama.

»evo, pr nas se vrača počasi vse na svoja mesta. Sia je rekla, da bo mau posesala, Inaj počiva v svojem ležalniku, jst pa Teja pa na kavču leživa. Pol se pa prtožujeva, da nama je kao ful težko, sj Sia vse nardi namest naju ane :). Brez skrbi, ne še Socialne klicat, pa na davčno prjavlat dela na črno ipd. Mamo nov sesalc, pa je Sia rekla da ga bo en krog zapelal ane :).«
Cool fotr

Philipsova sesalnika PowerPro Aqua in AquaTrio Pro sta na voljo po priporočenih maloprodajnih cenah:

PowerPro Aqua (FC6404): 299,99 €

AquaTrio Pro (FC7088): 469,99 €


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)