Ko je stanovanje del narave

Lahko smo ves čas na prostem.

8.6.2016 ob 12:40

01_dom.jpg

Zdaj, ko so temperature tako prijetne, da smo že prav težko v zaprtih prostorih, je odlična priložnost, da se naše stanovanje spoji z zunanjim prostorom. Združimo elemente enega in drugega in doma uživajmo, kot bi uživali v naravi. Navdih so lahko nomadsko življenje, tople barve, vzorci in do okolja prijazni materiali. Vse to bo poskrbelo, da bo dom postal prostor, v katerem ne bomo občutili, da smo zaprti med štirimi stenami. Rastline, preproge, stenske nalepke, na trenutke tudi pretiravanje z mešanjem vzorcev – ničesar naj ne manjka.

Pretok v dnevni sobi

Največji prostor, dnevna soba, naj bo prostor, pri katerem razmišljajte praktično. V mislih imejte, da boste postavitev pohištva spreminjali glede na navdih. Nenehno spreminjanje postavitve bo ustvarilo občutek vedno znova novega doma. Majhne mizice so zato veliko bolj praktične od ene velike.

Naj pride narava

Stenske nalepke in tapete z motivi iz narave so odlična rešitev za ustvarjanje pomirjujočega in zračnega prostora. Saj vsi vemo, da se v naravi odlično počutimo, kajne?

Za notri ali zunaj? Vseeno je.

Ustvarite kombinacijo kosov, ki jo sestavljajo kosi za zunaj in za notri, dodajte ji blazine, pregrinjala in preproge za najudobnejši občutek, ki vabi k druženju in sprostitvi. 

Avtorica: Da. M. 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)