Zapeljive oprave za silvestrovanje na prostem

Šik kombinacije za slovo od starega leta.

31.12.2016 ob 7:00

shutterstock_531407200.jpg

Leto se poslavlja, še preden zakorakamo v novega, pa nas čaka še zadnja letošnja zabava. Že veste, kaj boste oblekli? Če boste letos silvestrovali na prostem, imejte pri izbiri stajlinga v mislih nizke temperature!

Odtenki sive in srebrne s češnjo na vrhu smetane

1.jpg

Pri izbiri stajlinga najprej poskrbite, da bo plašč dovolj topel, saj je zabava na prostem lahko hitro pokvarjena, če vas zebe. In čeprav včasih mislimo, da je pozimi težje izraziti svoj slog, temu ni vedno tako. Svoj pečat lahko dodate pri zimskih dodatkih, če bo ostal del stajlinga umirjen, si dajte duška s kapo, šalom ali rokavicami, nekaj prazničnega vzdušja pa lahko dodate s tiaro.

Topli škorenjci in volnen pulover

2.jpg

Škornji Ugg in vse njihove konkurenčne različice nas spremljajo že nekaj sezon, in čeprav jih nekateri zaradi njihove nenavadne podobe dolgo niso želeli sprejeti v svet modnih trendov, pa so – roko na srce – še vedno najtoplejša in najudobnejša izbira zimske obutve. Na srečo bo silvestrovo suho, saj volnene škorenjce ob snegu in dežju sicer pospravimo v omaro. Ne pozabite na dolg in debel volnen pulover, duška pa si lahko daste pri najlonskih nogavicah (ki naj bodo vsak 80 denske!), torbici in kapi.

Varna črnina z bleščečimi detajli

3.jpg

Če ste zapriseženka črnini, bo ta primerna tudi za novoletno zabavo. Nekaj prazničnega vzdušje pa lahko dodate z bleščečimi dodatki, srebrnimi kosi in zakovicami.

Za drzne: srebrna, rdeča, bela

4.jpg

Srebrna krila so postala hit leta, debele najlonske nogavice pa jim podaljšajo sezono še v zimo. Prek njih lahko obujete še kričeče nogavičke, ki kukajo izza toplih škornjev ali bulerjev, z dodatkom rdeče pa boste prazničnemu vzdušju nadele še malo več moči.

Puhasta zapeljivka

5.jpg

Med letošnjimi trendi so se znašli tudi visoki škornji, ki segajo nad kolena ter zapeljivi bodiji. Oboji vas bodo na mrzlo silvestrovo lepo greli, stajling pa lahko popestrite še s puhasto jakno in šik klobučkom.

Dama v krznu

6.jpg

Krzneni plašči in detajli so letos priljubljeni bolj kot kdajkoli. Prek male črne oblekice si torej nadanete plašč, ki vas bo zagotovo dovolj grel, ne pozabite pa na detajle – nakit in rokavičke.

Avtor: F. M.

Foto: Shutterstock, različni proizvajalci


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)