To so najbolj trendi modeli kopalk za poletje 2022

Čas je za kopalke!

18.4.2022 ob 6:20 | Foto: NeonShot/Getty Images | Avtor: E.N.

To so najbolj trendi modeli kopalk za poletje 2022

Sezona kopalk je pred vrati in če se želimo na poletje temeljito pripraviti, priporočamo, da nakup svoje kopalne opreme za letošnje poletje opravite čim prej.

Prihajajo prvomajske počitnice, pa tudi otvoritev sezone kopanja v morju. Da vam malce pomagamo, smo spodaj zbrali nekaj največjih trendov med kopalkami, ki jih bo letos mogoče opaziti na plaži.

Močne barve

Kot pri vseh drugih modnih kosih, ki jih v teh dneh zagledamo v trgovinah in spletnih straneh, tudi pri kopalkah ne bo nič drugače, kar se tiče barv. Najbolj v trendu bodo namreč izjemno vpadljivi odtenki. S kopalkami v barvi limete, fuksije ali sinje modrega neba, letos pač ne morete ustreliti mimo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calzedonia-Swimwear (@calzedonia_swimwear)

 

Rebrast material

Velik trend letošnjega poletja bodo tudi kopalke iz materala, katerega tekstura spominja na krep papir. Rebrasto blago bo videti precej športno, zato so tudi modeli, ki so oblikovani iz njega, krojeni tako, da nekoliko spominjajo na športno opremo, ki bi si jo nadeli za uro vroče joge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TRIANGL (@triangl)

Drzni izrezi

Letošnjo sezono na plaži nikar ne bodite zadržani. Nadvse trendi boste namreč videti v kopalkah z drznimi izrezi, pa naj bodo ti situiranji v predelu dekolteja, trebuha, bokov ali hrbta. Sploh slednji naj bo še posebej globok, primeren pa je tudi za tiste, ki ste nekoliko nesigurni v svoje obline in sprednji del raje skrijete pod slojem blaga kopalk.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gooseberry Intimates Swimwear (@gooseberry.seaside)

Volančki

Za bolj igriv in sproščen videz na plaži se odenite v kopalke, ki so obrobljene z ljubkimi volančki. Ti so lahko izraženi čisto subtilno kot obroba, ki popestri sicer strogo krojene modele. Lahko pa izberete takšne, ki se ponašajo z veliko "odvečnega" blaga, ki bo v vetru igrivo plapolalo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZAFUL.com (@zaful)

Cvetlični vzorec

To sezono pa ne bo šlo niti brez cvetličnega vzorca. Če smo se do sedaj ob morju raje sprehajali v kopalkah z morsko tematiko, na primer vzorci sider, ribic in morskih zvezd, jih bomo letos raje zamenjali za cvetlične potiske.

Od drobnih marjetic do drznih hibiskusovih listov in vrtnic. Pri izbiri potiska bodite nadvse sproščeni in si omislite nadvse pisano različico, s katero boste na plaži pritegnili veliko pozornosti. Naj vam povemo še, da vam bodo gosto posejani vzorci pomagali skriti tudi kakšen kilogram, za katerega bi si želeli, da ga mimoidoči ne opazijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZAFUL.com (@zaful)

Preberite še: Tako je (po mnenju znanstvenikov!) videti ženska s popolnim telesom

Morda vas zanima tudi: Top 5 čevljev, ki bodo najbolj zaznamovali sezono pomlad/poletje 2022


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)